![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 565566567568569 625> |
Автор | |
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ништо подобро од луѓе со желба за дружба,така треба
Изменето од burucaga - 23.Декември.2007 во 16:26 |
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
barem nam ni e jasno kako treba
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Барам еве јавно од Дедо Мраз на сите форумџии за Нова Година да им ја отвори душата за радост и спокој а срцата им ги исполни со љубов и оптимизам за подобро утре [[-O<]
Изменето од burucaga - 23.Декември.2007 во 17:05 |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Rece sekogas veseliot i dobronamerniot burucaga
![]() Изменето од moira - 24.Декември.2007 во 01:56 |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Габаритни подароци за нас треба, ви посакувам среќни празници, да бидеме големи по срце и душа, а другото само по себе ќе дојде!
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Дедо Мраз знае колку сме ние во негово очекување, така да нема да не заборави и без ништо да не остави
Изменето од sp_dori - 24.Декември.2007 во 14:46 |
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
Vikame nie i zelno go iscekuvame
|
|
![]() |
|
Мене ми е...што ќе му подариме ние на Дедо Мраз?Секоја Нова Година тој не дарува со подароци и мисли на секој од нас,а ние?Знам!! ќе му подариме една НОВА санка [:)] и ќе пишеме: -со љубов од форумџиите-
|
|
|
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
те подржувам во намерата
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
Taka e tenekijata stara redno e da ja zameni so nova, udobna i moderna sanka, se soglasuvam, mozebi so novata sanka dogodina porano ke pristigne.
Изменето од moira - 24.Декември.2007 во 20:17 |
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
нема да пристигне порано
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
Ноќтта точно на полоќ,ќе не израдува тој,старецот со бела брада,а за возврат... колку ли само малку бара
|
|
|
|
![]() |
|
работи бе дечко не само на форум си седнал
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
Алал да ти е што ме потсети друже,баш требаше една работа да завршам,извини ме малку...
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 565566567568569 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |