|
Современи момци |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seksot e kruna na doverbata pomegu dve srodni dusi
|
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa iskreno i sakam da go znam minatoto seksualno iskustvo na mojata partnerka pred se poradi zdravstveni pricini... inaku koga ke uvidam deka se e ok na zdravstven plan tolku zavrsuva interesot za toa so kolku bila i kakov seks imala me zanima samo so mene kakov seks ke ima i toa e toa ...
|
||
Itn...
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdrastveni pricini velish Vkusime, zamisli moze da imash eden partner a da zakacish nesto, zosto toj ne znaesh so koj bil.Ubavo e da se znae so ko partner si neli, bash poradi ova.No brojot na partnerite ne pokazuva dali se raboti za devojka koja nema polna bolest ili obratno.Koristime kondom neli :)
Изменето од maja - 15.Декември.2006 во 15:13 |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej ova go kaza ko da ziveeme pred 30 godini
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sovremen e ako ne go boli k*rac kolku me izmavale
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sovremenite sea se dvocevki
|
||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа да.
|
||
Just love
|
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
To e prav decko , koj mozi da se spravi so zgodna devojka koja e otvorena.
Jas pak ako ne e otvoren i slobodnoumen se ladam smesta i isparvam
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sovremen maz e i koga na partnerkata ke i posoci deka ondeka sedi stvarno zgoden momak ...a ne samo da i kazuvam ili pod oko da gleda zgodni curi kako pominuvaat pokraj niv.
A vo vrska so sexot ako nema govor razbiranje ... i otvoren dijalog za toa kako da se podobri sexot sekogas edniot ke pati. 2 god veke sum vo brak i iskreno sega za sega sexot e odlicen a se nadevam i nataka ke bide taka zosto uste na start na vrskata temata sex ni beshe glavna tema za razgovor sto me zadovoluva kakvi mi se fantaziite i mojte i nejzinite itn....... |
||
Itn...
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pravilo br.1 ne zaboravaj nikogas , nema podobar od tebe , toa priznavanje backo ke ti donese problemi
Изменето од hektor - 25.Октомври.2007 во 10:24 |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa ti pa, eeeeeeeh...toa li je problematichno...ke kazesh vtor si mi ...i taka...nemash kilometraza pa da se meri toa... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sovremen momak e energichen, brz, eleganten vo odnosot i postapkite...
...vodi smetka za sebe i okolinata, kulturen, zabaven, nasmean, nonshalanten koga treba, inteligenten i elokventen... ...upaten, informiran, poln so interesni prikazni i bujna fantazija, moderen i asocijativen... ...grizliv, vnimatelen, gi zabavuva site okolu, ne zamara so jas-pa jas razgovori i vicoteki sobrani po forumi, ima smisla za humor, domashno e vospitan i pocituva luge takvi sto se -takvi... ...se oblekue spored svojot vkus i stil, sreden vo racete, kosata, izbrichen i mirizliv... ...ne vika dodeka zborue, odmereno i odbrano zboruva so sharm, privlekue pojava i pogled pri vlez,paga na fizika a legnuva so hemija... |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele kaj ima takov sklop na doblesti vo eden ist maz ziti se?!?!?!?! Kazi odma ke se mazam za nego
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |