|
NINA 1 |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 107> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по шо ја играм у форумски игри а клиповите само ти викав фала,фал а не ги ни отворив ЛАЛАЛАЛАЛА
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama, svarno se interesni, ke se kaes ...ne ma, ne zborume bezobrazno...dur si tuka...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ooooooooooooooooooooo zna;4 dur sum tuka aaaaaaaa epa dobro togash kje sedam do 5 4asot samo da ne zboruvate bezobrazno da vi se vmesham u muabet,a ja neam vreme sea da gi gleam na youtube glupostite podocna kje gi gledam
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa ja ke gi gleam.......se utepav od smeenje...
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а мене ова ме утепа од смеење
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ovoj tvojov dedo mraz mu se trese rakata? Da ne e pijanica ?
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе овој аваторв е со лудо чувече?
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So mi zbori ovoj dole ?
Server Error in Forum Application An error has occured while reading user data from the database. Please contact the forum administrator. Support Error Code:- err_SQLServer_getUserData()_get_member_data File Name:- functions_login.asp Error details:- Microsoft OLE DB Provider for SQL Server Timeout expired |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kaj mene istoto se pojavuvashe ama sea ne
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izglea kaj tebe dedo mraz dzapnal nekoe pivce, a ? Zatoa nema gajle
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
много ми е гајле не пијам ја пивце
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja pijam, pusam, ne se bricam i ne se mijam
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за срам да тие!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke gi soblecam corapite stojat kako cizmicki
|
|
Внеси реплика | страница <1 6566676869 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |