IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 105>
Автор
Порака
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:32

Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
Vojkan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:43
Odlicno. Mi se dopagja. Dobar poteg ti e siseto.голема%20насмевка
Fala za varijantava. Probav nesto slicno, ama ne tolku vpecatlivo, ni so tolku matna pozadina.
Kako ja zamati? So gaussian blur?
Pozdrav
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 22:10
Да, со gaussian. Има човекот опасен поглед. И раката како да ја вади од џебот. Така да ми беше логично да има нешто во што гледа и по што посегнува.
Шишето не е баш најдобро вклопено, со повеќе внимание, би се вклопило многу подобро.
Инаку и во боја е добра, само што во последно време сум Black&White Addict.
Поздрав.
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 22:42
Sega napraviv nabrzinka 2 verzii vo CB. Samo za razlika od tvojov kaj mene se poznava linijata okolu covekot. Go selektirav pa layer via copy i na osnovata udiram g-blur (8.0). Selektiranje objekti mi e problematicno. Se navkinav so blur tool da rabotam okolu objektot, ama ponekogas ne e dovolno. Скоро исто, само помалку блур. И немам коњак.тага

Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 22:55
Bravo stariot, ti napravii neshto navistina posebno!
Кон врв
choonga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2007
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај choonga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 23:27
оригиналната верзија:
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=36947

еве ја втората варијанта:

rotate CCW 5 степени, клонирани празнините од ротацијата и малку дотерано небото низ стаклото...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 01:29
Choonga, fala za vtoriot pogled.
Moram da priznaam deka mnogu podobro izgleda ispraveno. Sum napravil propust. I neboto dobro si go skockal.
Blagodaram uste ednas.
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 01:31
Mite kaj si ti vecerva?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 01:39
Originally posted by Sanja84 Sanja84 напиша:

Mite kaj si ti vecerva?

Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 01:40
Ni otkaza ljubov сршено%20срце Ako ako sega i treba da places смеењенамигнувањенамигнување
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 12:49
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 13:02
malku podramaticno resenieголема%20насмевка:

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 13:20
Уха, не еден, туку два погледи. Прво фала за одвоеното време. Како да ми читате мисли. Сакав да пишам да направите втор поглед ако не ве мрзи.
Боби, твојот поглед, искрено, не ми текна, пошто скоро никогаш не правам ЦБ со некоја боја оставена. Ама не е лошо. Ми се допаѓа тоа што чадот е оставен во боја и оџакот, ако добро гледам.
Бранко, твојата и мојата драганизација немаат врска, т.е. твојата повеќе ми се допаѓа. Посебно што има детали доле во тревата, а и чадот е многу добар. Јас со бурн и доџ сега се учам, па вакви обработки помагаат.
Сега работам на ЦБ варијанта па со доџ и бурн ги средувам графитите. А за после ќе треба да видам што ќе правам. Може совет за тревата?голема%20насмевка
Уште еднаш фала за варијантите и поздравсреќа

П.С. Бранко, шишето ми даваше шмек, а ти си го избришал.плачење
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 13:34
Originally posted by Vojkan Vojkan напиша:

Може совет за тревата?голема%20насмевка

shadow/highlight... mnogu mokjna alatka koja koga se upotrebuva pravilno, cuda pravi... koga ke go startuvas shadow/highlight, stikliraj najdolu vo prozorot "show more options" i ke ti dade uste eden kup slajderi so koi mozes da eksperimentiras...намигнување
have funголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.