|
Каков е вашиот стил? |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UAU STILOV TI E LUDILO...ME BENDISA
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ne, ke se salime
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
спортски, ама во последно време нешто повеќе се дотерувам кој знае што ми е, сепак еве за во лето на пр. фармерки и патики ми се идеална комбинација
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKVA SALA MOMCE....SAMO PRODOLZI TAKA.BELATA CARAPA NIKAD NE JA ZABORAVAJ!COOL STILE.MOJ COVEK
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baska vadam kacak od tabakera pred zenski, za da se seknat po mene
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UAUUUU
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I burek obavezno cuvam u dzep za da im potecat ligi na zenskite i sami mi se pustaat
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE,AJDE....TOLKU FALENJE NE E NA ARNO.OSTAVI NEKA TE POFALI NEKOJ DRUG
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A poni tocak so go digam na edno ? Za potcenuvanje da ne e ?
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GOTOVO SE PREDAVAM.STVARNO SI BIL MOMCE I POL
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti vikam ja, sedi ne me znaes.
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dzebot skinat li ti e? |
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исклучиво спортски.
само кога морам за посебни пригоди облекувам нешто посебно, но и за тие пригоди можњ соломонски да одлучам дека едноставно не се менувам. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во зависност од ситуацијата, но најчесто Ала баш ми е гајле.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |