IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА СВАДБА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА СВАДБА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 180181182183184 441>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:18
Originally posted by nina1 nina1 напиша:

blue znam deka zbunet nema da bidi tvoj

malo... sedi mirno svadba se sprema.... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:21
нина збунет е твој
вел си е мој
хихихих

туку вел кажи сеа
ке ме сакаш ли секогаш
ке ми вариш ли кафе во 6 сабајле
ке ми ја полниш ли кадата со вода
ке ги успиваш ли децата
ке ги јадеш ли моите специјалитети зашто сакам да готвам и ме бива

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:23
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by nina1 nina1 напиша:

blue znam deka zbunet nema da bidi tvoj

malo... sedi mirno svadba se sprema.... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

...opaaaaaaa...ama chekajte seaизненадување...ova e za pred oltar...koa ke prashue popo..."now say something or hold your peace forever"...ne brzajte ushte ne bidnala ni veridbata...hihiihihihihii

...hmmmmmmmmm se sprema bura nekoja...aj dobro...nema veze poshto ne ja znam nevestava pred deneska, ke i gi prostam sve grevoite nejzini...ustvari ne me interesira minatoto nejzino...плазење
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:25
ne znam leleeeeeeee ja baram deca na FORUMOV edcvaj zbunet go najdovголема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:28
....well.... everything is posible... трепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:28
е да мила така е голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:31
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

нина збунет е твој
вел си е мој
хихихих

туку вел кажи сеа
ке ме сакаш ли секогаш
ке ми вариш ли кафе во 6 сабајле
ке ми ја полниш ли кадата со вода
ке ги успиваш ли децата
ке ги јадеш ли моите специјалитети зашто сакам да готвам и ме бива

...ке ме сакаш ли секогаш(zasekogash da)
...ке ми вариш ли кафе во 6 сабајле(moze nema problem ako piesh tursko i mleko bonus ke dobiesh u nego)
...ке ми ја полниш ли кадата со вода(nema problem sakam toa i plus dobijash beli rozi gratis u vodata so mazasa)
...ке ги успиваш ли децата(da-ali ako zaspijam pred niv nema ljutenje-hahahaha)
...ке ги јадеш ли моите специјалитети зашто сакам да готвам и ме бива (pogotovo ova-a i ako gotvish bolje od majka mi svaka chast ke ti "dam ruka")

...nevesto...sto praime za prezimeto tvoe sto ke treba da go nosish...?трепкање
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:32
Well and Blueprayer Extravagant....

vi odgovara...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:33
ako be jas sakam da si go nosam staroto
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:34
голема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:40

ovaka togash

Well Extravagant & Blueprayer Femme Fatale Extravagant

moze li ?? голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:40

...moze da ti dam da si izberesh kuma i plus da gi krstish ti decata po tvoe, vo zamena za prifakanje na moeto samo prezime, a ribche...aj kazi neshto drugo ako sakash da se dogovorime...aj ljubi te ja...da ne zaglaime sea tuka...viish kako sum fin abe Bechka shkola sum ali Balkanski smer...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:45
големо%20гушкањесупер маж ке имам јас бе само без ружи плс мразам ружи
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 21:45
well kasno palish... se imame i kumovi... i starosvat i starosvatica... se se... трепкањеголема%20насмевка

samo zet ni faleshe....задоволствоголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 180181182183184 441>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.