|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 180181182183184 441> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
malo... sedi mirno svadba se sprema.... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нина збунет е твој
вел си е мој хихихих туку вел кажи сеа ке ме сакаш ли секогаш ке ми вариш ли кафе во 6 сабајле ке ми ја полниш ли кадата со вода ке ги успиваш ли децата ке ги јадеш ли моите специјалитети зашто сакам да готвам и ме бива |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...opaaaaaaa...ama chekajte sea...ova e za pred oltar...koa ke prashue popo..."now say something or hold your peace forever"...ne brzajte ushte ne bidnala ni veridbata...hihiihihihihii ...hmmmmmmmmm se sprema bura nekoja...aj dobro...nema veze poshto ne ja znam nevestava pred deneska, ke i gi prostam sve grevoite nejzini...ustvari ne me interesira minatoto nejzino... |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam leleeeeeeee ja baram deca na FORUMOV edcvaj zbunet go najdov
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....well.... everything is posible...
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е да мила така е
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ке ме сакаш ли секогаш(zasekogash da) ...ке ми вариш ли кафе во 6 сабајле(moze nema problem ako piesh tursko i mleko bonus ke dobiesh u nego) ...ке ми ја полниш ли кадата со вода(nema problem sakam toa i plus dobijash beli rozi gratis u vodata so mazasa) ...ке ги успиваш ли децата(da-ali ako zaspijam pred niv nema ljutenje-hahahaha) ...ке ги јадеш ли моите специјалитети зашто сакам да готвам и ме бива (pogotovo ova-a i ako gotvish bolje od majka mi svaka chast ke ti "dam ruka") ...nevesto...sto praime za prezimeto tvoe sto ke treba da go nosish...? |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Well and Blueprayer Extravagant....
vi odgovara... |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako be jas sakam da si go nosam staroto
|
||
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovaka togash Well Extravagant & Blueprayer Femme Fatale Extravagant moze li ?? |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...moze da ti dam da si izberesh kuma i plus da gi krstish ti decata po tvoe, vo zamena za prifakanje na moeto samo prezime, a ribche...aj kazi neshto drugo ako sakash da se dogovorime...aj ljubi te ja...da ne zaglaime sea tuka...viish kako sum fin abe Bechka shkola sum ali Balkanski smer... |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
супер маж ке имам јас бе само без ружи плс мразам ружи
|
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
well kasno palish... se imame i kumovi... i starosvat i starosvatica... se se...
samo zet ni faleshe.... |
||
Внеси реплика | страница <1 180181182183184 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |