|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 717> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOVOGODISHNA TEMA?????....HMMM,MOZE LI OVA??
PRIJATNA VECHER NA SITE |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeee bravo mamma .... taka e .. treba da se igra ... !!! zivotot e igra ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa sakav da kazeme ... kakva cel imame vo zivotot ... Mojata cel e: 1. 6 meseci letovanje i 6 meseci zimovanje koga e zima da sum na karibi 2. za vreme od tri godini 3. za da go postignam toa ke go upotre*am celoto moe slobodno vreme i inteligencija i nesto pari ke vlozam .... Ajde da vidime drugite .... ??? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata cel?????
Pred se -da ostanam chovek vo ova ludo vreme. Da bidam dobar primer za moite deca,tie da se ushte podobar za nivnite Ne treba mnogu za ova trud,treba samo da se sledi srceto |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamma taa cel ja imas postignato ... prema ona sto se citame na forumov ... Ti posakuvam vo novata godina mnogu zdravje i uspeh i da bides ona sto si - covekova priroda ... iako e ludo vremeto !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo i od mene...
vo novava godina mnogu
zdravje i ljubov...
drugoto samo po sebe ke si dojde...
i da ne ni se ispolni nekoja cel
i nee tolku bitno...
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Želim vam godinu uobičajenih čuda: Svježu šalicu čaja ili kave koju niste sami skuvali. Iznenadni telefonski poziv od stare dobre prijateljice ili prijatelja. Zeleno na semaforu na putu kući. Želim vam godinu malih stvari kojima se radujete... Najbrži red u trgovini ili pošti. Dragu pjesmu na radiju uz koju volite pjevušiti. Vaše ključeve upravo tamo gdje gledate. Želim vam godinu sreće i savršenstva. Želim vam osobu uz koju imate osjećaj da ste tako posebni, jedinstveni, nezamjenjivi, voljeni... Želim vam godinu mira, sreće i ljubavi. |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA OSTVARAM DEL OD MOITE PLANOVI... DA OSTANAM DOBAR COVEK(GRCEVITO SE BORAM ZA OVA)....
DA PREOBRATAM USTE NEKOLKU LUGE VO DOBRI LUGE....DA PRESTANAT DA MI ZAMINUVAAT MOITE NAJDRAGI PRIJATELI VO STRANSTVO...
SAMO DA DOCEKUVAM ,A NIKOGO DA NE ISPTAKAM PO AERODROMI...
SE SLOZUVAM SO MAMMA DA BIDAM DOBAR PRIMER NA MOITE DECA...
NE SUM BAS NOVOGODISNO RASPOLOZENA...A?....
DENES SUM "DOWN".....RASPOLOZETE ME
TEKSTOT OD JOSEFINA DOBRO MI LEGNA...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo blashka ... zdravje i ljubov !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega od "down" ke odime na "up" ... POZITIVEN STAV PO SEKOJA CENA ... I GAS DO DASKE !!! NIKAKO NA KOCNICA ... !!! INAKU NORMALNO E COVEK DA BIDE NEKOGAS GORE ... PA MALKU DOLU ... PA PAK OD GORE ... PA OD DOLU ... KOGA E COVEK DOLU ... MOZE DA SE PRODUHOVI !!! A KOGA E GORE ... GLUPOSTI PRAVI !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi kazuvase edna prijatelka ... deka kolegata na rabota stalno i vikal: - ami mora da si se najdeme eden nad drug ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNACI SEGA SUM PRED MOMENT NA PROSVETLUVANJE. STOTUKU MI SE JAVI DRAGATA MI LICNOST KOJA STOTUKU SLETALA VO KANADA....BAREM BEZBEDNO PRISTIGNA,AKO NE E OVDE... KE SE RADUVAM NA TOA... SE TRUDAM DA BIDAM GORE... AMA MOJAVA LINIJA VO POSLEDNO VREME E MALKU GORE...POVEKE DOLU... ZNACI ODIME SO "BAJAGA" I "MALO GORE,MALO DOLE"... AJDE TAKA NEKA BIDE... BELKI NEMA DA MI SE ZAVRTI VO GLAVAVA... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E "ZA ZAL" NA RABOTA IMAM SAMO KOLESKA NEMAM KOLEGA
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve edna recepta ... kako od "down" moze da odite na "up" ... ima dva nacini: 1. koga ke mi bide ubavo - KE ZAPEAM no moze i na ovoj nacin: 2. ZAPEJ - I KE TI BIDE UBAVO !!! obicno ludjeto go koritat prviot recept ... ke zastanat ... i ke cekaat , cekaat, cekaat , da im bide ubavo i ke ZAPEAT !!! ama istoto vazi i obrabnoto ... ZAPEJ - PA KE TI E UBAVO ... jas go praktikuvam pod 2 ... dokolku imate nekoj instrument ... uste poubavo ... ako ne ... zemete dajre .... ili moze plasticno sise ... i udrete nekoj ritam ... Eve pesna za raspolozenie ... MAJKA NA MARIKA DUMASE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |