|
Новинари - рекетари |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Толку им е развиен хипоталамусот. Далеку се од ракетари. |
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so emisijata na A1 novinarite dokazaa deka poradi drugi interesi nikogas nema da bidat svoi i edinstveni...inaku pola od novinarite stio bea na a1 licno gi znam...toa se tolku ligavi lugje koi bi si ja podale i sopstevenata majka za "exluzivna storija", no ima i od koi da ucat edenm latas im e urednik, eden gero, eden aco kabramov, edna brkuljan eden nikolce - fokus...se koj od koj strasno zal mi e za niv da vi kazam
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ma kakvi novinari..ne me zezajte..koj e novinar..Dragan Pavlovich Latas i ostala tugujaca gamad?...teski vonseriski politicki k****i...ne blagodaram...jas ne sum takov
Изменето од la fille - 23.Декември.2007 во 19:02 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар оваа држава има медиумски куќи???
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Ptolomy
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас би рекол дека се платеници. Убеден сум дека земаат пари или други услуги за да влијаат на јавното мислење, пример оној кумановац од Фокус со сомнителни извори на информации и оној Латас од Сител со исто така сомнителни извори на информации (како да се од разузнавачки служби на некои соседни земји). Дали сте го заприметиле како Латас го води дневникот т.е. колку пати кажува "значи", наместо да презентира вести цело време ни ги кажува своите заклучоци т.е. "пере мозок".
Сакам да кажам секоја чест на поштените новинари, затоа што сакам да верувам дека има и поштени новинари кои чесно си ја работат професијата.
|
|
biba
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dal da placam il da peam koga ke se spomene zborot novinar kaj nas vo Makedonijava. Nemame novinari so Isklucok na ,,Svetla tocka,, ,Vo centar,, ,,Cumu,, i,,x/o i zevzecite na ,,Zevzekmanija,,. Drukoto se e dzgan.
|
|
biba
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Корумпирани се , ова од сигурни извори.Им се извинувам на оние малкуте исклучоци.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чудно, ама вистинито.
Изменето од orlov - 13.Декември.2007 во 17:06 |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shteta navistina shto imame tolku loshi novinari....
a olku dobri "kriticari"koi znaat ama bash se...
no ne mozat da se realiziraat...
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е лага.
|
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA ZA LATAS GO NEMAM SLUSNATO BIDEJKI NE GLEDAM SITEL TV. LATAS MU E LEVO JAJCE NA DZINGO I MORA DA MU PEE I NEMU I NA KOALICIJATA SLAVOPOJKI. i ONAA BUMBARKATA KOJA E "OBJEKTIVNA" KON BELITE BUMBARI ZA VLADATA I NE DOZVOLUVA DA SE NAVREDUVAAT JAVNI LICNOSTI KOGA STANUVA ZBOR ZA TAKVI OD PARTIITE NA VLAST (KOI SURUVAAT SO NEJZINIT GOLEM SEF DZINGO), NO NEMA IST AR[IN KOGA NEKOJ GLEDAC SO POGRDNI IMINJA KE SE NAFRLI NA NEKOJA LICNOST OD OPOZICIJATA. a I TEMITE I SE MNOGU OBJEKTIVNI - SEKOGA[ ZA USPESITE NA VLADTA, PA MAKAR BILE I MIKROSKOPSKI ILI FIKTIVNI.
|
|
zajasna
Група Регистриран: 29.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAkedonskite novinari se strasno mnogu korumpirani a toa proizleguva od nivnoto ego koe prorabotuva vo migot koga ja zemaat platata i sami konstatiraat deka ne se dobro plateni. Sakaat da si ja naplatat duplo nivnata `kazi da ti kazam profesija`. Premnogu si se kontradiktorni sami na sebe i nemaat gram sovest.
Изменето од zajasna - 23.Декември.2007 во 20:50 |
|
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
novinarite se samo prodolzena raka na gazdite na meduimite.....a tie se takvi seljacista sto osven da iskoristat nekogo nemaat nisto covecno vo sebe...treba nivnoto odnesuvanje da se smeni pa podocna da se razgovara za novinarot
|
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
novinarite se samo prodolzena raka na gazdite na meduimite.....a tie se takvi seljacista sto osven da iskoristat nekogo nemaat nisto covecno vo sebe...treba nivnoto odnesuvanje da se smeni pa podocna da se razgovara za novinarot
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |