IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Каладонт во приказна
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каладонт во приказна

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 564565566567568 625>
Автор
Порака
sp_dori Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1542
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 20:52
никако тоа, оти така, па ќе се скрши и после Дедо Мраз нема да гледа кај оди и нема да ни ги донесе рипките златни
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
Кон врв
alek_messi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alek_messi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 20:53
никогаш немам појдено во барцелона
|<!> sTORMBRAKER|<!>
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 20:55
натаму да појдеш, ќе можеш ако и посакаш таква желба на рипката, што Дедо Мраз за Нова година ќе ти ја даде
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alek_messi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 20:56
да бе како не ми текна добра идеја
|<!> sTORMBRAKER|<!>
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 21:03
jas ti vikam, a ti da mu se skrsi lampata, nemoj taka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alek_messi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 21:04
како бе нема лабо
|<!> sTORMBRAKER|<!>
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 03:10
богами, нема шега со Дедо Мраэ и элатните рипките што ги носи эа нас, кои тој толку многу ги криеше эа Св. Никола

Изменето од moira - 23.Декември.2007 во 03:10
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 15:21
lazhen e dedo mraz... ne postoi... i taman jas dojdov... vie se zakjutivte za zabava... голема%20насмевка
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 15:26
vazhno e deka sepak stasa!големо%20гушкање
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 15:56
Samo gledam deka nekoj ne veruva vo Dedo Mraz, a toa e istiot onoj koj ne eskivirase za zabavata, a sega tvrdi deka nie se krieme
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 16:09
mene mi se cini deka nekoj topkata na drug ja prafrla....
Кон врв
burucaga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 978
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај burucaga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 16:19
Ламба ќе има,како прво -ќе ја оставиме да свети за да може дедото со бела брада да не најде и рипки да ни даде.Како второ и забава ќе има и тоа голема,весела повторно таму каде ламбата ќе свети.Према тоа,да не сум чул веќе песимизам од вас се разбравме? [;)]
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 16:22
Mene mi e jasno, zatoa i kazav da si pravime zabava, ama i Dedo Mraz ke go cekame i ke mu se raduvame.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 16:24
mene mi odgovara, aj i drugite sega da gi razubedime vo nivniot pesimizam.... i site zaedno da go cekame dedo mraz so ripkite zlatni
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 564565566567568 625>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.