|
КОНФЕДЕРАЦИJА - ДА ама НЕ |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |||||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не е глупаво ами грко цинцарски
Грчкото соило со секоја буква му излегува од ногата!
Милас елиника бре елине?
Плаи плаи???
|
|||||
Македонија - Моја Дежела
|
|||||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не ви трябва! Ни на вас, ни на нас ! Ке се изпотепаме пак . По добро е, нашите политичари да заявят ясна подкрепа за Република Македония за членство в НАТО и Европа. Като влезете нема да требва на никой ни федерация ни конфедерация . |
|||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Паметно кажано.Богами ќе се испотепаме, и покрај тоа што ја давате подршката (само за името не за нацијата бидејќи не ни ја признавате нацијата и црквата), пак сме непријатели до смрт |
|||||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Е, чак до смърт А за нацията, я признаваме. Нещо там со езикот има проблеми, ама един литературовед бе казал, дека диалектот бил език с армия и флот. |
|||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Грешка си само името ни го признавате а јазикот не ни го признавате и нацијата....... А богами и црквата не ни ја признавате И да до смрт ни сте зошто уште не можете да ја прежалите Сан-Стефанска Бугарија Изменето од Vladimir88 - 23.Декември.2007 во 12:43 |
|||||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Излезнааме от темата. Ке се появи Боги и клъц.
Не знам кой не я признава нацията, ама аз я признавам. А конфедерация со гърция - не! |
|||||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Епа, ако ја признае и Калфин и оној дебилот што изиграва цар на непостоечка монархија, ајде да се ќердосаме!
Поарно со Бугарија него со циганаријата од Југот, барем се разбираме!
|
|||||
Македонија - Моја Дежела
|
|||||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ке му кажам на Калфин А ониот-дебилот си е дебил и не сакам да си говоря с него. А най-арно самостойни като Република Македония |
|||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Каква федерацуија,каква конфедерација абе нормални ли сте вие.Ние најјако ја цекаме 2012 за ревизија на Бук*решкиот договор и конечно обединување на Вардар,Егеј и Пирин а вие конфедерации и федерации сонувате.Македонија по обединувањето ке даде ново значење на Балканот ке видите само да се ревидира Бук*решкиот договор
|
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Да бе, знаеш ли дека неодамна мене ми кажаа дека во 2013 година дека треба да ни го вратат Пиринот и Егејот. Ама не верував мислев дека се тоа се теории.Но кога ќе заклучам па затоа они притискаат цело време ние да си го промениме името. Ако имаш Буги повеќе информации дај објасни. |
|||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ке видите само да дојде 2012 се ке се среди
|
|||||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Буги и на друго место во форумот ти рекох дека после 2012 ке дойде 2013. Какав Бук*рещ, какъв Марс? Што си вервате на глупости въобще или политиците ви баламосват, за да отклоняват вниманието.
|
|||||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Mislis? Jas pak mislam deka ke ne piknat vo EU , sosila, i da ne sakame(sto ne e tocno spored anketite vo javnosta so golema podrska),i taka ke izbegnat menuvanje granici, demek, eve obedineti sme, site zaedno vo edna United States of Europe,pa sekoj sekade ke se cuvstvuva doma... Osven ako USA nema drugi planovi za regionot, megjutoa ne se nadevam mnogu od evropskite fufici kako Anglija, Germanija, Francija, pa i Rusija i slicni..... |
|||||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Още една заблуда. Тука вече никой не се секира за Сан-Стефанска България.
|
|||||
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |