![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 564565566567568 625> |
Автор | |
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
никако тоа, оти така, па ќе се скрши и после Дедо Мраз нема да гледа кај оди и нема да ни ги донесе рипките златни
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
никогаш немам појдено во барцелона
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
натаму да појдеш, ќе можеш ако и посакаш таква желба на рипката, што Дедо Мраз за Нова година ќе ти ја даде
|
|
|
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
да бе како не ми текна добра идеја
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
jas ti vikam, a ti da mu se skrsi lampata, nemoj taka
|
|
|
|
![]() |
|
како бе нема лабо
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
богами, нема шега со Дедо Мраэ и элатните рипките што ги носи эа нас, кои тој толку многу ги криеше эа Св. Никола
Изменето од moira - 23.Декември.2007 во 03:10 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
lazhen e dedo mraz... ne postoi... i taman jas dojdov... vie se zakjutivte za zabava...
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
vazhno e deka sepak stasa!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Samo gledam deka nekoj ne veruva vo Dedo Mraz, a toa e istiot onoj koj ne eskivirase za zabavata, a sega tvrdi deka nie se krieme
|
|
![]() |
|
mene mi se cini deka nekoj topkata na drug ja prafrla....
|
|
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Ламба ќе има,како прво -ќе ја оставиме да свети за да може дедото со бела брада да не најде и рипки да ни даде.Како второ и забава ќе има и тоа голема,весела повторно таму каде ламбата ќе свети.Према тоа,да не сум чул веќе песимизам од вас се разбравме? [;)]
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
Mene mi e jasno, zatoa i kazav da si pravime zabava, ama i Dedo Mraz ke go cekame i ke mu se raduvame.
|
|
![]() |
|
mene mi odgovara, aj i drugite sega da gi razubedime vo nivniot pesimizam.... i site zaedno da go cekame dedo mraz so ripkite zlatni
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 564565566567568 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |