IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 141142143144145 266>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 12:12
Blagodaram za informacijata.     големо%20гушкање
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:06
ok ajde dosta zborite prijavuvajte se eee ajde ajde
jas doagam
pozdrav do site forumziiсреќа
speed
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 16:52
ако сум во скопје да
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 20:15
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

bravos be zagor!!koj konstruktiven komentar so neveroatni DVE bukvi!!

znaes takvite kako tebe sto se praat "fraeri" na forum od moe iskustvo 1. ne ni doagjat na sobiranki 2. posto nemat muda i 3. ke vidat site prisutni na sobirankata deka se bubacki a ne se toa vo realniot zivot koj se praat na forumot!!!

taka da ako imas zelba da dojdes i da prisustvuvas ne ja kvari temata so sranje!

pozdrav

,
ДОСЕГА НЕ СУМ ТИ РЕПЛИЦИРАЛ НА ТЕБЕ ,АМА НА НИТУ ЕДНА ТВОЈА ГЛУПОСТ,А ГИ ИМА МНОГУ(ДУРИ МОДЕРАТОРИТЕ НЕ ГИ НИ БРИШАТ...),АМА СЕГА НЕМА ДА ПОМИНАМ ПРЕКУ ОВА...!!!
ЈАС,ЛИЧНО ФОРУМОВ ГО ПРИФАЌАМ КАКО ЗАБАВА,АМА СЕ РАЗБИРА НЕ НА ШТЕТА НА НЕКОГО...,А АКО ТИ МИСЛИШ ДЕКА ЈАС СПРОТИВНОТО ГО ПРАВАМ,ТОА Е ТВОЈ ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ ШТО ПОНЕКОГАШ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОЧИТАШ ТОА ШТО ГО ПИШУВА МЕЃУ РЕДОВИ...
..!!!НЕ,БАШ СЕГА НЕ ОДАМ НА ВАШАТА ,,ТЕМАТСКА" ЖУРКА,НЕ ОД ШТО ВИ СЕ ПЛАШАМ ИЛИ СРАМАМ,ТУКУ ОД ПРОСТА ПРИЧИНА ДА НЕ ВИДИШ ПРОТИВНИК-ФРАЕР ВО МЕНЕ,ПОИНАКОВ ОД ОНИЕ ШТО ТИ СИ ГИ СРЕТНАЛ,ГИ ПОЗНАВАШ И СИ БИЛ ВО ДРУШТВО СО НИВ...!!!ЈАС СИ ДАВАМ ЗА СЛОБОДА ДА КАЖАМ ДЕКА ПОСЕДУВАМ СОПСТВЕНИ КВАЛИТЕТИ КОЈ ЈАС,ЗА РАЗЛИКА ОД ТЕБЕ, НЕ ГИ МЕРАМ СО ЧАСОВИ СЕКС,ПРЕВРТУВАЊЕ,БРОЈ НА ЈАЈЦА..ДОЛЖИНА НА ПЕНИС...И СЛИЧНО!!!ЈАС СУМ СИ СКРОМЕН ЧОВЕК,КОЈ Е СПОСОБЕН ДА СЕ КОНТРОЛИРА,И ЗА СЕБЕ ДА СИ КАЖЕ И ПРИЗНАЕ СЕ...!„!!БИ ТРЕБАЛО ДА ТИ БИДЕ ЧЕСТ ДА БИДЕШ, НЕ СО МЕНЕ,ТУКУ СО СЛИЧНИТЕ НА МЕНЕ,ВО ДРУШТВО...ЗА ДА ВИДИШ НА ШТО ПОЧИВА ЧОВЕКОВАТА ДОБЛЕСТ...!!!ЗА ЖЕНСКИОТ ПОЛ ОД ФОРУМОТ,КОЈ НЕ МЕ ПОЗНАВААТ...ПОИНТЕРЕСНО ЌЕ ИМ БИДЕ ДА НЕ МЕ ЗНААТ...(ПОЛЕСНО ЌЕ СИ СПИЈАТ..)!!!ИНАКУ,ВООПШТО НЕ СУМ СИМПАТИЧЕН,НЕ СУМ ТИП ЗА ВРСКА ИЛИ ПРОВОД,ЗАТОА ШТО ZAGOR ИМА ПОМИНАТО СЕ НИЗ СВОЈОТ ЖИВОТ,И АКО СЕГА ВО ДОЦНИТЕ ЧАСОВИ,ИЛИ ВИКЕНДИ ГО ГЛЕДАТЕ ДА ВИСИ НА ФОРУМОТ НЕ ЗНАЧИ ДЕКА НЕМА ИЗЛЕЗ ИЛИ ДРУГА ЗАБАВА...!!!,ZAGOR, НЕ Е ЗАВИСЕН ОД ФОРУМОТ..ДУРИ И ПО ВАША ЖЕЛБА,АМА НЕ САМО ТВОЈА ТУКУ НА МНОЗИНСТВОТО,ДОКОЛКУ ВИ ПРЕЧАМ ВО ОСТВАРУВАЊЕТО НА ВАШИТЕ ПЛАНОВИ..А ИМАТЕ...,МОЖАМ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ НА МОЈА ШТЕТА ДА ВИ КАЖАМ-ЗБОГУМ- ИАКО НЕКОЈ ГЛЕДАМ ДЕКА И ТОА НЕ МОЖЕ ДА ГО СФАТИ...!!!
МОЕТО НЕ ,ВО ПОСТОТ,ЈАС ГО СВАТИВ КАКО ШАЛА НА ЕДЕН ПРЕТХОДЕН КОМЕНТАР...И ГО ПРИФАТИВ ВО СТИЛОТ...АКО Е ДО МЕНЕ ..НЕ ДОАЃАМ...ПОВТОРНО НА ШАЛА!!!СЕ РАЗБИРА,КОМЕНТАРОТ ПОНАТАМУ МОЖЕБИ ЌЕ БИДЕ ДЕКА ТОА НЕМАЛО ВРСКА СО МЕНЕ...НО ЈАС МОЖАМ И ОД ПОСТАРИТЕ ПОСТОВИ ДА ГО ИЗВАДАМ ИСТИОТ КОМЕНТАР,ШТО ПАК НЕ ЗНАЧИ ДЕКА...ТАА, ВАШАТА ЖУРКА ЌЕ Е ОД ЗАТВОРЕН ТИП,ПА АКО САКАМ, НЕ ЌЕ МОЖЕ ДА ПРИСУСТВУВАМ..НЕШТО ШТО НЕМА ЛОГИКА..!!!АМА,АЈ ДОСТА БЕШЕ....ОДАМ ЈАС НА форумска свадба таму ме чекаат моите невести..А И ТИ ТРЕБА ГЛЕДАМ ДА СЕ ,,ПРЕВРТУВАШ"..КРАЛУ НА РОКЕН-РОЛОТ...СО ДРВЕНА ГИТАРА...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 20:53
загор е во право донекаде јас и те сватив како да се зезаш. мислам дека сепак треба да се смирите малце. ова не е оф топик но ве молам полека без навреди. 
Кон врв
anicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2007
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 23:30
Иако сум нова баш би сакала да се сретнеме Ако ме приватите вие како постари членови де
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 23:36
следи ја темава мила ние секогаш сме wide open за било кој...големо%20гушкање само следи не и ке бидеш информирана кога и каде
Кон врв
anicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 23:46
Ви благодарам на гостопримството
Најдобрата работа за иднината е тоа што доаѓа ден по ден!
Кон врв
alek_messi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alek_messi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 20:08
abe to moza da se sretna samo od ist grad jas ne 4e idam od prilep
|<!> sTORMBRAKER|<!>
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 19:04
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

bravos be zagor!!koj konstruktiven komentar so neveroatni DVE bukvi!!

znaes takvite kako tebe sto se praat "fraeri" na forum od moe iskustvo 1. ne ni doagjat na sobiranki 2. posto nemat muda i 3. ke vidat site prisutni na sobirankata deka se bubacki a ne se toa vo realniot zivot koj se praat na forumot!!!

taka da ako imas zelba da dojdes i da prisustvuvas ne ja kvari temata so sranje!

pozdrav

,
ДОСЕГА НЕ СУМ ТИ РЕПЛИЦИРАЛ НА ТЕБЕ ,АМА НА НИТУ ЕДНА ТВОЈА ГЛУПОСТ,А ГИ ИМА МНОГУ(ДУРИ МОДЕРАТОРИТЕ НЕ ГИ НИ БРИШАТ...),АМА СЕГА НЕМА ДА ПОМИНАМ ПРЕКУ ОВА...!!!
ЈАС,ЛИЧНО ФОРУМОВ ГО ПРИФАЌАМ КАКО ЗАБАВА,АМА СЕ РАЗБИРА НЕ НА ШТЕТА НА НЕКОГО...,А АКО ТИ МИСЛИШ ДЕКА ЈАС СПРОТИВНОТО ГО ПРАВАМ,ТОА Е ТВОЈ ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ ШТО ПОНЕКОГАШ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОЧИТАШ ТОА ШТО ГО ПИШУВА МЕЃУ РЕДОВИ...
..!!!НЕ,БАШ СЕГА НЕ ОДАМ НА ВАШАТА ,,ТЕМАТСКА" ЖУРКА,НЕ ОД ШТО ВИ СЕ ПЛАШАМ ИЛИ СРАМАМ,ТУКУ ОД ПРОСТА ПРИЧИНА ДА НЕ ВИДИШ ПРОТИВНИК-ФРАЕР ВО МЕНЕ,ПОИНАКОВ ОД ОНИЕ ШТО ТИ СИ ГИ СРЕТНАЛ,ГИ ПОЗНАВАШ И СИ БИЛ ВО ДРУШТВО СО НИВ...!!!ЈАС СИ ДАВАМ ЗА СЛОБОДА ДА КАЖАМ ДЕКА ПОСЕДУВАМ СОПСТВЕНИ КВАЛИТЕТИ КОЈ ЈАС,ЗА РАЗЛИКА ОД ТЕБЕ, НЕ ГИ МЕРАМ СО ЧАСОВИ СЕКС,ПРЕВРТУВАЊЕ,БРОЈ НА ЈАЈЦА..ДОЛЖИНА НА ПЕНИС...И СЛИЧНО!!!ЈАС СУМ СИ СКРОМЕН ЧОВЕК,КОЈ Е СПОСОБЕН ДА СЕ КОНТРОЛИРА,И ЗА СЕБЕ ДА СИ КАЖЕ И ПРИЗНАЕ СЕ...!„!!БИ ТРЕБАЛО ДА ТИ БИДЕ ЧЕСТ ДА БИДЕШ, НЕ СО МЕНЕ,ТУКУ СО СЛИЧНИТЕ НА МЕНЕ,ВО ДРУШТВО...ЗА ДА ВИДИШ НА ШТО ПОЧИВА ЧОВЕКОВАТА ДОБЛЕСТ...!!!ЗА ЖЕНСКИОТ ПОЛ ОД ФОРУМОТ,КОЈ НЕ МЕ ПОЗНАВААТ...ПОИНТЕРЕСНО ЌЕ ИМ БИДЕ ДА НЕ МЕ ЗНААТ...(ПОЛЕСНО ЌЕ СИ СПИЈАТ..)!!!ИНАКУ,ВООПШТО НЕ СУМ СИМПАТИЧЕН,НЕ СУМ ТИП ЗА ВРСКА ИЛИ ПРОВОД,ЗАТОА ШТО ZAGOR ИМА ПОМИНАТО СЕ НИЗ СВОЈОТ ЖИВОТ,И АКО СЕГА ВО ДОЦНИТЕ ЧАСОВИ,ИЛИ ВИКЕНДИ ГО ГЛЕДАТЕ ДА ВИСИ НА ФОРУМОТ НЕ ЗНАЧИ ДЕКА НЕМА ИЗЛЕЗ ИЛИ ДРУГА ЗАБАВА...!!!,ZAGOR, НЕ Е ЗАВИСЕН ОД ФОРУМОТ..ДУРИ И ПО ВАША ЖЕЛБА,АМА НЕ САМО ТВОЈА ТУКУ НА МНОЗИНСТВОТО,ДОКОЛКУ ВИ ПРЕЧАМ ВО ОСТВАРУВАЊЕТО НА ВАШИТЕ ПЛАНОВИ..А ИМАТЕ...,МОЖАМ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ НА МОЈА ШТЕТА ДА ВИ КАЖАМ-ЗБОГУМ- ИАКО НЕКОЈ ГЛЕДАМ ДЕКА И ТОА НЕ МОЖЕ ДА ГО СФАТИ...!!!
МОЕТО НЕ ,ВО ПОСТОТ,ЈАС ГО СВАТИВ КАКО ШАЛА НА ЕДЕН ПРЕТХОДЕН КОМЕНТАР...И ГО ПРИФАТИВ ВО СТИЛОТ...АКО Е ДО МЕНЕ ..НЕ ДОАЃАМ...ПОВТОРНО НА ШАЛА!!!СЕ РАЗБИРА,КОМЕНТАРОТ ПОНАТАМУ МОЖЕБИ ЌЕ БИДЕ ДЕКА ТОА НЕМАЛО ВРСКА СО МЕНЕ...НО ЈАС МОЖАМ И ОД ПОСТАРИТЕ ПОСТОВИ ДА ГО ИЗВАДАМ ИСТИОТ КОМЕНТАР,ШТО ПАК НЕ ЗНАЧИ ДЕКА...ТАА, ВАШАТА ЖУРКА ЌЕ Е ОД ЗАТВОРЕН ТИП,ПА АКО САКАМ, НЕ ЌЕ МОЖЕ ДА ПРИСУСТВУВАМ..НЕШТО ШТО НЕМА ЛОГИКА..!!!АМА,АЈ ДОСТА БЕШЕ....ОДАМ ЈАС НА форумска свадба таму ме чекаат моите невести..А И ТИ ТРЕБА ГЛЕДАМ ДА СЕ ,,ПРЕВРТУВАШ"..КРАЛУ НА РОКЕН-РОЛОТ...СО ДРВЕНА ГИТАРА...

iskreno.......me mrzi da citam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 19:05
zaboraviv deka na 28. imaat MIZAR koncert vo univerzalnata......i posto sum special guest e jasno deka ke bidam tam, taka daj da najdeme drug termin ili pak posle svirkata.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 19:14
можеееееееееее доаѓааааааааааам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 19:19
ma okej e toa.....no ja na 28. special guest...na 29. em na rodenden i svaba...
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 16:11
ЕВЕ ЗА НОВА ГОДИНА МОЖЕМЕ ОД ФОРУМОВ ДА СЕ НАЈДЕМЕ голема%20насмевка

Изменето од nina1 - 28.Декември.2007 во 16:37
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 141142143144145 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.