![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 625> |
Автор | |
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ааа, ќе се забавувате без мене ама ако, желби за убав помин ви праќам
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Ама не се секирај братучед,секирата во мед стави ја и капата на страна сврти си ја [:))]
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
јас се обидувам, ама некако потешко ми оди, но сето тоа не е битно додека надеж во поубаво утре има
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Ма како да нема,еве Нова Година се ближи,нова надеж,ново се` [<:-P]
|
|
|
|
![]() |
|
се најубаво ќе ни биде и сите желби наши ќе се остварат, нели?
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Лично јас ти гарантирам,дедотот со бела брада тоа ми го кажа;
Вели: рипки златни ќе ни дари,на секого по желби три ќе ни оствари. |
|
|
|
![]() |
|
Рипки или не ме мафташ со нив уште од минатата недела, ама набрзо јас ќе дознаам
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Ама биди стрплива сега,Дедо Мраз сите од горе тој не гледа.
|
|
|
|
![]() |
|
Даа, некој гледа сигурно, само кој??
![]() Изменето од keti72 - 22.Декември.2007 во 19:32 |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
ој бе миле
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
леле, ама сте песимисти за рипкиве. Па штом така рекол Дедо Мраз, така ќе биде
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
де бре кај си тргнал од сабалје
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Јегуновце, прво ќе појде, а после во околните села
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
ламба нагла да ти падни
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |