IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика помеѓу љубовник и сопруг
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика помеѓу љубовник и сопруг

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 17>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:09
...............ma sekako................bre...............sto se ceka............nova godinaaaaaaaaaaaaaaголема%20насмевка
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:09

ima trilema prijatele ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
brigitte Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigitte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 15:29
posle poveke godini vo brak i posle mnogu zavrzlami, od negova strana sekako, puka film i ne znaes ni sam kako od verna poslusna i dobra zenicka ke stanes necija ljubovnica(ili shvalerka, koj kako miluva).....ima razlika i toa golema....prvo vozbudata e pogolema od samoto toa sto e zabraneto, vtoro razlicen e dopirot, baknezot, pogledot, se e zadovolstvo i uzivanje, nema sho da delite osven prekrasni momenti na neznost, vnimanie i dobar sex.....gjavolski vozbudlivo i prekrasno.....ama golema umetnost na mazot e da uspee od vljubena, poslushna i verna zena da napravi nevernica.....   
Кон врв
brigitte Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigitte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 18:18
тој е љубовник,

можеби измислен од длабочините на мојата потсвест,

па проектиран врз едно прекрасно машко тело...

сакам да мислам дека постои,

сакам да го допирам, да водам љубов со него, ...

телефонот има посебна музика за него,

кога ѕвони срцето ми запира,

се преправам, се преправам цело време,

не знам дали го сакам или не,

не смеам да помислам на љубов, денес никако,

ако помислам тогаш набрзо мислите ќе ги преточам во зборови...

ќе му кажам што чувствувам,

и знам дека ќе си оди...

се предавам сосем, под неговите услови,

робинка сум, а најсреќна досега...

болна сум... не знам што ми е...

го сакам цел свет,

дури и нељубезната продавачка ...

ова не е песна, а не е ни расказ,

ова сум јас денеска,

за утре да ми биде појасно како ми било денес...

го сакам мојот љубовник

и тоа е најтешкото нешто...

за кажување на глас.....

љубовникот
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 02:43
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

mazite treba zenite da gi osvojuvaat stalno ...

dokolku ne uspeat vo toa ...
nekoj drug ke uspee !!!

zatoa treba da vodime smetka ...

Inaku zborot maz e mnogu demode ...
maz znachi - smotan, neznae drva da nacepi,
ne go biva za na pazar, ne go biva vo krevet ...

za vo krevet ne e tolku kriv ...
zenata obavezno ke go secni so:
- treba da ja varosame spalnata ...

ili...
- treba patiki za dechinjata ...

a na ljubovnikot toa ne mu go kazuva ...

zatoa predlagam ...
zborot maz,
da se zameni so svaler !!!

a se neka ostane isto ...

...zavodnik...de...taka e po prefineto...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 02:50
Originally posted by brigitte brigitte напиша:

posle poveke godini vo brak i posle mnogu zavrzlami, od negova strana sekako, puka film i ne znaes ni sam kako od verna poslusna i dobra zenicka ke stanes necija ljubovnica(ili shvalerka, koj kako miluva).....ima razlika i toa golema....prvo vozbudata e pogolema od samoto toa sto e zabraneto, vtoro razlicen e dopirot, baknezot, pogledot, se e zadovolstvo i uzivanje, nema sho da delite osven prekrasni momenti na neznost, vnimanie i dobar sex.....gjavolski vozbudlivo i prekrasno.....ama golema umetnost na mazot e da uspee od vljubena, poslushna i verna zena da napravi nevernica.....   

...yeah...sekako vozbudlivo...

...when you lick his skin, do you taste me, when you close your eyes do you feel my warm embraces, and can you forget the softness of my lips, and the sound of my voice...трепкањетрепкањетрепкање

...mnogu pozitino se dvizi temava, a kraj ke stignema do ljubovta vnimanieto i majstorlakot...zavodnishtvoto...kako eden od najstarite zanaeti...газење%20од%20смеење

Изменето од ...Well... - 22.Декември.2007 во 02:55
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 05:24

тој е љубовник,

можеби измислен од длабочините на мојата потсвест,

па проектиран врз едно прекрасно машко тело...

сакам да мислам дека постои,

сакам да го допирам, да водам љубов со него, ...

телефонот има посебна музика за него,

кога ѕвони срцето ми запира,

се преправам, се преправам цело време,

не знам дали го сакам или не,

не смеам да помислам на љубов, денес никако,

ако помислам тогаш набрзо мислите ќе ги преточам во зборови...

ќе му кажам што чувствувам,

и знам дека ќе си оди...

се предавам сосем, под неговите услови,

робинка сум, а најсреќна досега...

болна сум... не знам што ми е...

го сакам цел свет,

дури и нељубезната продавачка ...

ова не е песна, а не е ни расказ,

ова сум јас денеска,

за утре да ми биде појасно како ми било денес...

го сакам мојот љубовник

и тоа е најтешкото нешто...

за кажување на глас.....

љубовникот

Mi se dopagja ova - se gleda deka e od srce.
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 05:25

Dali si seuste vo brak? Ako si dali seuste spies so mazot ti? Dodeka vodis ljubov so mazot ti dali si go zamisluvas ljubovnikot?

Изменето од Anthony - 22.Декември.2007 во 05:26
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 10:43

moram da priznaam deka ste ili "sme"mnogu po iskreni za razlika od

vas mazite koj sto trebase  da pisuvate na drugiot post za vash*te cuvstva i razliki...........no ako toa e toa..................

pozdrav do site zenski srca sto si gi otvorija dushickiteаплауз

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 14:17
Originally posted by bibce bibce напиша:

moram da priznaam deka ste ili "sme"mnogu po iskreni za razlika od

vas mazite koj sto trebase  da pisuvate na drugiot post za vash*te cuvstva i razliki...........no ako toa e toa..................

pozdrav do site zenski srca sto si gi otvorija dushickiteаплауз

Koj? kako toa? Eve i jas ke si go otvoram srceto i toa na "vashiot" post.

Znaci dragi moi koja e razlikata pomegju vasiot soprug i vasiot ljubovnik?
--Vasiot Ljubovnikot e los, zol, Ve laze koga vi veli deka Ve saka, brzo ke Ve ostavi i uste pobrzo ke Ve preboli i ke si najde uteha kaj nekoja druga zrtva, ma toj e naucen dobro da laze uste od gradinka - ne vleguvajte vo negovata stapica!!!

--Vasiot Soprug e dobar, Ve saka iako ne vi go kazuva toa postojano , ne Ve ostava i pokraj toa sto si ima ponekogas nekoja druga na strana, tuku kako verno kutre sekogas vi se vrakja Vam vo postela, zatoa sto Ve saka samo Vas -onaa drugata mu e cisto onaka( tuf, tuf, tuf golema rabota). Bidete poveke popustlivi so nego , toj go zasluzuva toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 14:59
...abe pesnana za ljubovnikot, ustvari beshe mnogu dobro petochena zenska seksualna fantazija, poshto koa zenite vodat ljubov "sami so sebe" si zamisluvaat ljubavnici ili dvajca eventualno u isto vreme ali so uniforma po moznost...hihihihihihiiплазење
Кон врв
f_frosina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Октомври.2007
Поени: 227
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај f_frosina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 18:21
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

mazite treba zenite da gi osvojuvaat stalno ...

dokolku ne uspeat vo toa ...
nekoj drug ke uspee !!!

zatoa treba da vodime smetka ...

Inaku zborot maz e mnogu demode ...
maz znachi - smotan, neznae drva da nacepi,
ne go biva za na pazar, ne go biva vo krevet ...

za vo krevet ne e tolku kriv ...
zenata obavezno ke go secni so:
- treba da ja varosame spalnata ...

ili...
- treba patiki za dechinjata ...

a na ljubovnikot toa ne mu go kazuva ...

zatoa predlagam ...
zborot maz,
da se zameni so svaler !!!

a se neka ostane isto ...

...zavodnik...de...taka e po prefineto...намигнување

jas pak predlagam da se vika DOMASEN SVALER oti svaler se znae so e  a domasen si e bas onakov kakov so napisal marco , kakov so treba mazot da e, oti " ojde po petelot " голема%20насмевка
f_frosina
Кон врв
f_frosina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Октомври.2007
Поени: 227
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај f_frosina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 18:30
A so bi kazala jas?
Pa ... nikogas ne veli ne ... taka velat bilo najmudro da se rece, zatoa so ne znaeme so ke ni donese uresniot den.

By the way, citav deka bilo mnogu zdravo, taka velat naucnicite, da se imalo svaler na rabota, oti pojke vrvela rabotata, bila poproduktivna . Ja ne zna , ne sum od ovde голема%20насмевка samo kazuvam so citav намигнување

f_frosina
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 19:14
...a, ti frosina tamu od kade sto si, nemate svaler na rabota, ko sto velat naucnicive?...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.