![]() |
|
Пиете ли црвено вино? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 21> |
Автор | ||||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
се знае тоа уз добра вечера цледува црвено вино и бакнежжжиии
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
jas sum spremen za vince...samo kaze te koga
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|||
![]() Vinooooooo na usnama ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|||
ААА...ЌЕ БИДЕ, ЗА НЕКОЈ СААТ...ЕДНА-ДВЕ....
![]() ![]() |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
![]() |
||||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|||
edna dve caski li zagor? hehe |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|||
...ТАКА МИ ПРЕПИША...МАТИЧНАТА!!!ЕДНАШ НА ДЕН...ПО ЕДНА- ДВЕ...ПО ЈАДЕЊЕ....!!!А, ИМАМ И ДРУГА ТЕРАПИЈА...САМО ВО ДРУГАТЕМА Е.....!!! ![]() |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
u momentov pijam....Vitach
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
blazesi ti
![]() i jas sakammmmmmm !!! |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ajde Emiiija...te cekam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Daleku sum...ali te drzam za zbor:) stom dojdam mk ke pieme vince i ke jademe soleni bademcinja,a moze li da otideme vo restoran so ziva muzika i da im receme da ni ja zapejat " zagrli me ti " ja obozavam taa pesna,ama bez krsenje ok?:))) |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
Emilija se nadevam imas so kogo da ja spodelis ovaa romantika
![]() ![]() |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
![]() |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
|||
DOGOVORENO..TE DRZAM ZA ZBOR ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
jas,diogen,blueprayer...koj drug ke bide so nas na vino zabava?
|
||||
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |