![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 561562563564565 625> |
Автор | |
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ум во глава друже,ако треба и како Диоген со фенер навечер да шеташ,немој од својата Македонска судбина да бегаш.
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
аша ако не си ја видел.... ама велес мораш да го видиш... не те пуштаме иначе...
![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Чекаме ние на датум и време, а за другото ке се организираме и се ќе видиме
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
mene mi e sega sram
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
важи диоген... ти само желба изрази
![]() ![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Зијан сигурно нема да бидеш, а и убави спомени ќе имаш
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
аша бе луѓе ако зборот не ви завршува на АШ.... жими крајчињава...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
vazno e deka nie si se kontame...drugo ic ne mi e gajle
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
lele, kakvi ste povtorno begate od temata, pa bisernoto devojce treba da ni kaze kade e zabavata, a ne diogen da ni kazuva kade se ne bil, ajde vrakajte se na tema i biserna neka objasni tocno, zosto spremna sedam cela nedela
|
|
![]() |
|
lazes moira lazes..kako moze da sedis spremna cela nedela koga bisernoto devojce deners ne pokani?..koj znae za kogo ti si se spremila..i kogo cekas
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
А, што си ти провокатор тежок Диоген еден ни заеден [:))] Со Моира цела недела се спремаме на забава кај Бесрното девојче да одиме,но тоа дури сега не кани (оправдано можи),Ќе ја биде ќе ја наредиме...
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
mene me chekavte ?? pa jas site ve sakam i site ve kanam...
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
ama nie ostarevme cekajki ja tvojata pokana i izliv na ljubov kon nas, no ke ti prostime i ke ti kazeme deka i nie te sakame
![]() |
|
![]() |
|
ama ti kanis biserno devojce kanis...ali sepak ne zbrka..zatoa preciziraj ni kade i koga
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 561562563564565 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |