![]() |
|
БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
жената си е новинар,... и си ја врши работата....ама кога ги чита вестите,...аууу скраја да е....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
na se mana da se najdelo,kakva si e takva si e,no kako na novinarka ne moze da i se zabelezi nisto,se gleda deka profesionalno i so zadovolstvo si gi izvrsuva zadacite...
|
|
![]() |
|
gordon ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Jas mislev deka kaj i da e ke izleze od ekran i ke mi dojde u dnevna!
Kakvo e toa istegnuvanje na vrat, jebote. Trga nakaj tebe i ti se
unesue. Samo nek si sedi u Bruxselles ili kako se pisuvase!
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Недолично е да се шират трачеви за некого неосновано. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..iskreno mi se dopaga ona sto go kazuva..ali nacinot na koj toa go prezentira e strasen blago receno!!!...tolku e melodramaticna..mislish deka se naoga pri vrv na sexualen cin i deka sekok moment ke eksplodira i dozivee orgazam..a posle kako sekoja crna vdovica (pajak) ke mu ja odgrize glavata na muzjakot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
velder ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
od toa sto ne mozam da ja gledam i slusam na tv ne mozam i da ja citam vo vesnik,iskreno mi se povraka od nea bljak
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ubavo ja crtaat i ismejuvaat na ednooki, tamu sakam da ja gledam
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Чесно и поштено си ја заработува платата.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Ne zboruvame za cesnost tuku za
odnesuvanjeto a taa go nema pa so pravo go zasluzuva epitetot |
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Ako e samo Biljana Sekulovska sto zasluzuva takov epitet arno ke e
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
![]() ![]() tesko deka ke ima nekoj na mesto |
|
![]() |
|
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Mislev deka samo politicarite se prepukuvaat no gledam deka i nie ne sme kitka kako narod bidejki samo znaeme nekoj da ocrnime a na da nagradime so po nekoe dobro zborce
![]() |
|
![]() |
|
jabolce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
IMA NEKOJA NEGATIVNA ENERGIJA VO OVAA ZENA.PROSTO KOGA KE JA VIDAM NA TV. MI SE TEMNI PA ODMA MENJAM KANAL.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAMO BES IMA VO NEA.KAKO CRNA HRONIKA E |
|
ZIVEJ GO ZIVOTOT DENES ,ZATOA STO UTRE KE E KASNO...
|
|
![]() |
|
kako novinarka e odlicna...
profesionalno si ja vrshi rabotata...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |