|
ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ORLOV...ЦЕЛИ 5-6 САТИ СЕ ДУМАМ КОЈ ЌЕ БИДЕ СЛЕДНИОТ,КОГА ЗА ЧУДО...САМИОТ СЕ ЈАВИ!!!ШТО САКАШ ТИ ОД МЕНЕ?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешка си ти бато..тој изјави.."Се чувствував Македонец дури и кога 98%од Македонците се чувствуваа Југословени"..И јас отпрво си помислив како тебе, ама го слушнав пак поубаво..Слушни го пак, и ќе видиш.:За неговите постапки не коментирам, иднината ќе покаже, тој ја предвидува црна(не верувам дека и тој сака црна судбина), ама убаво е човек да си кажи што мисли..еден добар дел од Македонскиве политичари имаат уште пофашизоидни идеи ама не зборуваат за нив во јавност! А искрено подумајте се, и за размената на границите, и за се што кажува..Од некоја гледна точка Македонија според него ќе го изгуби Тетовско, Дебарско и Струшко, па затоа да си го земиме и ние делот..Како второ, ми се допаѓа кај него што од ко ја загуби власта стана поискрен, или да не речам понезаинтересиран.. |
|
|
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој знае?
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se custvuval kako makedonec i treba do kraj da ostane dosleden .. a ne da odi vo bugarija i da mi prodava muda za bubrezi bil makedonec sto stoi vo bugarsko ispravi roden vo delcevo a e zitel na bugarija makedonija i ne se spomnuva....so civi pari zivee vo bg civi pari trosi mamkata negova bugarceta
|
|
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edno e da predviduva nesto crno, drugo e da go kroi bas toa crno! Ne treba da te potsetam cij potpis stoi na Ohridskiot Dogovor neli? Netreba da te potsetam kako cel svet go citira bivsiot premier Gerorievski za samoinicijativno predlaganje da se prekrsti Republika Makedonija vo Nova ili Vardarska Makedonija sto go predlozi pred edna nedela! A i netreba da spomnam deka e redoven posetitel na klinikata za dusevnobolni - Bardovci, i deka zenamu cesto odese so izmodreni oci se dodeka ne se razvede od nego. Aj se, se, ama koj go vlece za jazik, koj? Aj sto usta dodeka bese na vlast usra, kazimi sto mu treba vakvi antiMakedonski raboti da pee non stop? Ili nekoj go plakja za toa, ili toa mu e bolen nacin da si skrene publicitet. Za nego treba samo edno, da bide i za pamet na drugi - metak A za ova tvoevo podumatese za promena na granici, ti ako sakas uste denes idi da te *bat tie ot taa strana na granicata. Изменето од Alexandar Mak - 24.Декември.2007 во 23:19 |
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОДУША, КАНДИДАТИ ЗА МЕТАК, И ДОСТА ЗАСЛУЖНИ ИМА ПОДОСТА, НЕЛИ, ИНДИВИДУИ... МОРЕ 100 ТОНА МУНИЦИЈА НЕ ТИ ВРШАТ РАБОТА ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ ЗАСЛУЖУВААТ МЕТАК.
А ИМА И ТАКВИ ШТО ЗАСУЖУВААТ И ДА СЕ НАДЕНАТИ НА КОЛЕЦ НА ПЛОШТАД И ДА ЦРКАВААТ ПО 6 НЕДЕЛИ.
БОГА МИ ИМА ПОДОСТА И ТАКВИ!
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас тврдам дека се чувствува и е македонец.
И...? |
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |