![]() |
|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Автор | ||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Тие се за среќните кои не мораат да оттргнат некого од својот живот... Се зезам, пеперутките ќе бидат секогаш тука ако партнерот знае што посакуваш од врската и љубовта, а тоа не е тешко да се наговести...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
ИМ СЕ СМАЧКАА КРИЛЈАТА...СЕГА СЕ САМО ОБИЧНИ ГАСЕНИЦИ...АМА ПАК ТРЕБА ДА СЕ ПАЗИ...И ТИЕ СЕ ОПАСНИ... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
peperutki ima kade ima strast...no ne znaci nuzno i ljubov-sakanje.
a tolku mi e ubavo koga me skokotkaat.. ![]() ![]() ![]() |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ne znaes, ke doznaes koga ke bide veke docna...da ne bese seksot. ljubovta ke bese ismeano nesto...
|
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
забораваш и на форум и на све...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
А МЕ ,,IDIVIDI-те"...ОВДЕ..ЗНАЈТЕ...ZAGOR...РАБОТЕЛ НА ТЕМАТА....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
знаеш дека сакаш некого кога во стомакот ти се појавуваат глисти
![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
|
Целата околина ти е розева,ништо не те нервира,секогаш имаш вишок енергија(позитивна)...едноставно зрачиш.Од уста не ја вадиш,од срце не излегува [:x]
|
||
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
I koga vampirkata ke svati deka me hipnotizirala, ide nakaj mojot vrat...
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Koga ke ja izvadam mravkata od voda i ke ja stavam na suvo.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() i nishto da ne ti e jasno,i nishto da ne te interesira...
i se taka...dodeka ne go otsakash toj nekoj...
![]() |
||
![]() |
||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
|
Ednostavno si izguben vo prostorot
Cudna rabota |
||
![]() |
||
DjSpakY ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
znaci vie ste mn.. izgubeni ... |
||
![]() |
||
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
Kako znaes deka nekogo sakas?
pa ednostavno cvstvuvas
![]() ![]() |
||
Life is beautiful
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |