|
Најдобра телевизија |
Внеси реплика | страница <1 23456 21> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako li ziveevte,koga ne gi gledavte....nova,htv,htv2......
vo zabluda a ???
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema, zosto urednicite zapagaat vo dekadencija i ja vrsat rabotata po pat na avtomatizam, glavite gi koristat samo za sisanje
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedonska televizija
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
trotinet
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi A1 e pokvalitetna vo sporedba so drugite,ama za zal lugeto koi ja prezentiraat (novinarite)ne site ama nekoi od niv, se totalno neelokventni i nesposobni da napravat eden normalen(obicen) konzept na prasanja za intervju!
|
|
ela83
Група Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nova definitivno
|
|
Mолчењето е злато:))))
|
|
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малце е жалосно да се зборува на оваа тема ,кога се во конк*ренцијанашиве канали .
Иначе за мене fashion tv, cnn,eurosport , foxtv........i mislam deka za sega toa bi bilo se |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво е, ама ми се рсипа денес телевизорот.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
alek_messi
Сениор Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе A-1 е најдобра од сите се има
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DO SKORO JA SMETAV A1 ZA NAJDOBRA I NAJOBJEKTIVNA TELEVIZIJA, NO PO UKINUVAWTO NA CUMU I EDNOOKI SO EFTINO OBRAZLOZENIE OD GOLEMIOT GAZDA DEKA NE SE GLEDANI OVAA TELEVIZIJA JA MNOZAM SO 0
OCIGLEDNO E DEKA SE RABOTI ZA ISKOMPLEKSIRANO COCECE OD SELO KOE PO PAT NA KRIMINAL STEKNA IMOT PA SEGA PREKU PARITE SAKA DA DEMONSTRIRA VLAST I MOKJ |
|
velder
Нов член Регистриран: 25.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site se za nikade
|
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чуму ќе продолжи да се емитува како што слушам после новогодишните празници,барем така најави Чомовски..Баш беше интересна..А сега сигурно ќе си зафати место во некоја друга ТВ зошто и двете емисии беа супер
|
|
|
|
mornar
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored mene najdobra e TV- PINK.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site se dobri...
nekoja pomalku...nekoja poveke...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само А1 во последно време.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |