|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 353354355356357 716> |
Автор | |||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
bea od A1 televizija ovde kaj mene v kancelarija , prave edna anketa, me prasaa koe e moeto omileno jadenje,
jas odgovoriv: ja denje............. ja nokje
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
raka shto dava ne se sushi
|
|||||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ke navivam za Djaki.....Aneta mi e antipaticna.....
pozdrav Djaki.....
|
|||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
kasper a zas ne si redoven na forum?
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
izgleda deka imam postojano mnogu obvrski okolu rabotata....ne deka ne sakam da sum so Vas....ama se nadevam deka me razbiras....!!!
....a,zarem tolku mnogu ti nedostasuvam??????...edno vreme bese izmoren od mene?????
|
|||||
|
|||||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
tacno Teto brojim da-ne.......
|
|||||
|
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ne be kasper, ne bev izmoren od tebe, jas samo se povlekuvav ponekogas, zasto ne mozev da go pratam tempoto koe ti go diktirase so tvojata mladost..
eve i so zenive nekogas ne mozam da izlezam na kraj.. pa neosetno se povlekuvam, kobajagi imam nekoja rabota itn.
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...epa koga se poveke,normalno,a sepak Ti covek komu mu nateznale godinite na pleki....sto ti ostanuva......mudro molcenje......
...a,za tempoto....epa ne ja svakaj sekogas rabotata ko da sme na trki....sepak sme homosapiensi,neli....malku porazlicni od kopitarite....
|
|||||
|
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Edna mlada koleska se gree kaj radiatorot, pa jas I rekov preska : stopli go I grbot … |
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
tuuu ama soveti, maski razgovori...ama interesno bilo
|
|||||
|
|||||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...badijala e topol grb....si znae taa......nisto poubavo od toplo gaze....
....gledaj ja i pozitivnata strana....
|
|||||
|
|||||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 353354355356357 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |