|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 140141142143144 266> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ...!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravos be zagor!!koj konstruktiven komentar so neveroatni DVE bukvi!!
znaes takvite kako tebe sto se praat "fraeri" na forum od moe iskustvo 1. ne ni doagjat na sobiranki 2. posto nemat muda i 3. ke vidat site prisutni na sobirankata deka se bubacki a ne se toa vo realniot zivot koj se praat na forumot!!! taka da ako imas zelba da dojdes i da prisustvuvas ne ja kvari temata so sranje! pozdrav |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HM...!!!
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dadada....i tebe te stavam vo takvite.... |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehehehe lu is No.1
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo rock&roll-ot....1000000000000000%
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred Zagor i so Zagor svetot veke ne bese ist !
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuka i se delat forumdziite....porano vikav "tie sto nosat maska" i go ziveat toa sto vo vsusnost nemozat ili sto ne se vo realnostata!!prvo, toa e nivno sto praat i kako praat, ali vtoro ne mozam da toleriram takvi zaebancii, vo nekoj (pogolemiot del) temi ima prostor za zezanje i ona ova....ali ipak mislam dali realen ili nerealen treba i da se razlikuva pomegju temite kade mozez da se zaebavas i kade ne.....i mislam deka ova tema ne e za gore navedenata kompanija.... sekojpat bilo taka.....koj ima zelba za druzba i zurka neka poveli, tie clenovi sto se znaat od sobiranki i ponatamu se sobirat (nekoj povekje, nekoj pomalce) i sekoj clen sto ima zelba e DOBRODOJDEN no nitu nema da go terame so sila no nitu nema da mu dademe LICNA pokana....no e do samiot sebe da odluci dali da go vidime vo zivo..... ete mislam nema da gresam ako kazam, ete n.pr. ja sum takov kako sto se davam tuka i istoto mozam da go kazam za red drugi froumdzii i tie bas se tie STO GO DRZAT FORUMOT NA ZIVOT! |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoja chest za iskrenite, treba da pishuvash ona shto go mislish i vo shto veruvash, a ne sega ke ja svrtam rabotata na shega i ke bidam interesen. Stvarno e jadno koga nekoj zboruva od dusha i srce, a nekoj se potsmeva so svoite komentari na toa!
A za sredbite, za da ne izlezam od temata,koj saka neka odi,a ako ne saka ne treba da komentira voopshto vo temata! Se izvinuvam ako go narushiv znachenjeto na temata! |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..jas ke dojdam..samo kazi mi koga i kade LouWeed...edvaj cekam da vidam so kogo sum si kinel nervi ..a i mi se pali edno hg
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo da si pominete, toa e moja cestitka, ako nesto vi znaci.
Jas nemam namera da se srekavam so kerki i sinovi na moi drugari. |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja bi rekol.....ako sakame ova godina uste da palime sobiranka ke ostane samo sledniot vikend 28/29.12!!
taka da bi rekol PETOK na 28.DEKEMVRI vo 21.30 casot pred LA PIAZZA karsi gimnazijata JBT!! @zbunet>>za takvite ima i klub....klubot nad 50! |
||
Внеси реплика | страница <1 140141142143144 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |