|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 42> |
Автор | ||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako na brakot i na vrskata gledas kako ropstvo togas ne treba voopsto da vleguvas vo niv...... Treba malku od malku da se misli i na drugata strana koja ja povreduvas so izneveruvanje....znaci povreduvas covecka dusa so obicno fizicko zadovolstvo
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova kao u stilu...................U RIZIK SE POZNAJE SHIZIK.................
SEKOJA CEST BRAVOS..................
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova kao u stilu , jebem ko ker niko mi ne veruje heheh
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zosto da ne ?!
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma normalno.....................sto te briga ............pa eden e zivotot a????? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha |
||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не...ако дошло до изневерување тогаш сигурно нешто не “штима“, па затоа за да не те боли глава после или остави па бркај работа или “наштимај“ ако е можно или мењај инструмент
|
||
Keti72
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај мене не би функционирало штимање
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...yeah...yeah...honey...whatever...you'll never know anyway...so...relax and don't be sad, be happy... ...... ...obichno fizichko zadovolstvo ne moze da bide, poshto nashive ne se opshtinski pechati pa da gi stavame na sekoj dokument-treba ljubav za toa-rekov ja ednashka veke... poshto chovek se zaljubue najmalce triputi u zivot...zatoa kuliraj...oduvek imalo prevari i trikovi...nema tuka nisto lichno by the way...samo komentirame tuka... |
||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE!
|
||
Life is beautiful
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако навистина го сакам партнерот и сум задоволен од него, воопшто нема да има потреба од друг.
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас ниту сум изневерила ниту пак ќе изневарам...ќе си останам без тој "епитет "неверна.....и да не го сакам само од почит кон тоа што сме заедно...а да го сакам сакам нема ни да помислам а пак не да направам.....
.....строго сум против ... |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tesko prasanje...porano bev mnogu neverna iako mislev deka nekogo sakam...i cuvstvuvav samo sozaluvanje no ne se kaev...
e sega koga rabotite mi se izmenaa preku nok,ne znam dali bi izneverila...ne veruvam....
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.................ako go sakas i pocituvas kako licnost.............nema potreba od prevara.............ako mislis na prevara.............toagas znaci deka ne ti znaci tuku deka si od sozaluvanje so nego.................
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
љубов и изневера не одат заедно, дефинитивно
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |