|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 347348349350351 716> |
Автор | |
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
irenka, te zadira nekoj?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra sum Djakondo imam dosta rabota
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne te zadira nekoj, kazi slobodno , ti stojam na raspolaganje sega pred nova godina si pozafatena, ama posle ke bides poslobodna
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djakomanki , kade ste????? |
|
s.r. Dzaki |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...te sme, te sme...
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega ke moram na pauza pa ke se citame pokasno
|
|
s.r. Dzaki |
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj dobro utro........
kako e raspolozenieto 10 dena pred Nova godina???
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lilija
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисеро моме, Бисеро, що носиш бисер на гарло? Твоето гарло хубаво и от дробнаго бисера хиляда пъти по-бело.
Бисеро моме, Бисеро, защо со бисер покриваш твоето гарло хубаво? Я нейкю бисер да баца, тук сака твоето гарло.
Бисеро моме, Бисеро, за кого низиш бисерът? За кого готвиш дарои? Я дарой бисер не сака, тук сака мома Бисера. |
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rashela
drugom zele ruke tvoje da poklone neznost svoju i usne sto bile su moje Rashela, o Rashela zasto me nisi htela nocima ja te pratim i zelim da te vratim u zivot moj Ti me ostavljas, ti zaboravljas drugom misli tvoje lete nemoj drugom ti da odes mala moja plavi cvete Ti si volela, ti si zelela u narucju da ti njise ako odes ti Sanela kome pesme ja da pisem |
|
s.r. Dzaki |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што сите почнувате песнава да ми ја пеете.... |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas i Fille sme isti
|
|
s.r. Dzaki |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе... исти а ??
|
|
Внеси реплика | страница <1 347348349350351 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |