|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 157> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste nekoja poedinost za bliznaci...hiperaktivni,very easygoing,lesno komuniciraat so sekogo..se spustaat i krevaat na secie nivo,kreativni (pogotovo vo umetnosta),nepostojani,ona sto go namislile ili ke bide po nivno ili po nicie (za zal)..lesno se lutat uste polesno prostuvaat,altruisti,pacifisti,u dusa "zeleni"(greenpeace),zivotot ne go svakaat seriozno,nitu pak on gi svaka niv seriozno,za niv vazi "panta rei" i "carpe diem"
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас лично не...но, ако осетиме дека имаме причина да сме љубоморни, тогаш знаеме страшни да бидеме
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum rak4e ( duplo i toa ) ... sho kje kazete za mene a ??
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...c c c .....ovde ima nekoj sto moze da ti napravi natalna karta ili taka mi se pricini?
...emi aj, oven, podznak vaga... Изменето од blue666 - 21.Декември.2007 во 00:28 |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелелеле! Ти се топиш од емоции, имаш проблем со реалната слика, затоа што емоциите ти преовладуваат за скоро секој сегмент од животот. Кај тебе се јавува необјаснив пад и раст на емоции без посебна причина.
Семејството ти е на прво место и со него имаш непрекинлива врска.
Партнерот треба да ти е нежен, романтичен и многу да ги разбира твоите емотивни ролеркостери.
Како пријател си идеална, бидејќи си верен другар, не прекажуваш муабети, знаеш да ислушаш...но, често си повредена од оние за кои мислиш дека не ти возваќаат со иста мера.
Точно ли е?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..se ova sto go kaza Antiqua e apsolutno tocno samo da dodadam uste...Srekni boevi ti se 5,6,10,13,16,18 Srekni denovi...Ponedelnik i Petok..Vie ste sovrseni prijateli,strplivi,tolerantni..koj mnogu cesto prostuvaat no toa go pravat pocesto poradi svojot vnatresen mir i poradi potrebata da ostanat vo dobri odnosi so drugite,a ne poradi vnatresnoto ubeduvanje deka nekoj drug ima pravo ...Trosis premnogu pari na garderoba,shoping..no voopsto ne si rob na parite..sakas da si opkruzena so ubavi nesta,pa makar posle nekoe vreme tie stanale i nepotrebni.. ..kako bese a? |
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si normalen. Daj togas i za lav i devica,pls
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha,ama aj prvo vidi za bliznak i vaga
|
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nemam vreme antigona..zatoe eve ke ti pastiram nesto na brzina Zena rodjena u ovom zodijakovom znaku je prijatna u drustvu, zna da se ophodi prema raznim prilikama I situacijama sto joj pomaze da stekne ugled u dobre veze. Voli da se bavi naukom. Voli da cita. Ali na polju nauke nisu veliki stvaraoci vec znaju da ono sto je postignuto dobro shvate I da koriste u nastojanju da poslove obave u potpunosti dobro ili da to iskoriste u pribavljanju sredstava za bolji zivot. Po spoljasnosti to su vitke I lepe zene sa puno ostrine duha I gostoljubivosti. Ovaj znak
je pod uticajem Merk*ra. Karakteristicno je za ovu planetu da je
znak koji pokriva ostrina duha. To je znak logike, rezona I duhovnosti.
Po svojoj spoljasnosti odlikuje se po svojoj eleganciji. Dobar je zabavljas drustva, zato je omiljen I voljen. Voli da bude u zenskom drustvu. Prema njegovim sklonostima preporucuje mu se zanimanje politicara, pisca, novinara ili umetnika. |
|
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неверојатно точно... се сте погодиле... фала diogen i antiqua... освен тоа среќни броеви и денови... ма мене секој ден ми е среќен...
Изменето од Biserna_Devojka - 21.Декември.2007 во 12:19 |
|
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не верувам во хороскоп ама ич , незнам зошто се она што ми го имаат кажано е стварно 100% спротивно на мене ,знакот според она што го слушам ми е тапа невидена (риби ) и тоа дупли, емотивна бла бла ...што е несоодвотно на мене , во една прилика еден човек ми спомна за некакво големо влијание од месечина (од некој знак што сум била во месечина) ако постои и такво нешто незнам не сум басш информирана .
Ако знаес кажи ми нешто , ако не кажи ми барем како да си го надајм и тој знак па барем да знам спорд што да се водам кога некогаш ке прочитам хороскоп |
|
valevska
Нов член Регистриран: 01.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas veruvam co horoskop imam licen astrolog i dosta znam za taa tematika.Se sto mi kazal do sega mi pogodil.
Изменето од valevska - 04.Јануари.2008 во 18:51 |
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKOJ NESTO DA KAZE ZA JAREC,PODZNAK STRELEC
Изменето од CONTESSA - 04.Јануари.2008 во 19:09 |
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |