![]() |
|
Што ве привлекува повеке изглед или карактер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 37> |
Автор | |
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јас сум ружен ко ајвар, и тоа лански..а карактерот ми е шо да ти рапсраам, дибег (на попај другар му)... ама џабе. не знам што им е на форумџикиве, ко слепи да се па запнале ајде па ајде.. особебено оваа Ми...ај не е битно.
Пред некој ден се мачкав и со концетрат од стрептококи за да нафрлам бубулици по лицево, а учев и нови псовки, сељачки финти и најнови шабански песни.. па ваљда тоа ќе помогне инаку не се издржува вака, ме искушуваат да идам на полигамија, а тоа не е добро.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Темперамент, пред се.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
IZGLED BRAT..TO TI E KARAKTER
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Тоа ти е Карактер + Темперамент.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
АЈ,АЈ ...И ТЕБЕ ЌЕ ТЕ ..ZEZNAT
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
,.........SAKAS DA KAZES DEKA I TEBE TE ZEZNALE??????.NE NE
![]() ![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Карактер - тоа може и да е менлива работа, но Изглед - тоа е сигурно минливо! Сепак бирам карактер, таму промените не се толку драстични!
![]() Изменето од keti72 - 22.Декември.2007 во 12:06 |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
odgovara i tuka postov
okolu dusata ima materija- oblikuvana od vekovite covek saka da ja dopre dusata se e ubavo se dodeka ne oseti potreba da ja dopre materijata no taa e dinamicka- dusata ja ili razubavuva ili nagrduva deluva od vnatre i se vizuelizira od nadvor i sekogas koga kje ja dopres materijata od nadvor- mozes da osetis dusata vnatre |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Eve go i moeto skromno mislenje:
Na mazot definitivno mu e biten samo izgledot - nieden maz ne ocekuva od devojka sto izgleda kako Adriana Lima na primer ,da ima neznam kakvi intelektualni sposobnosti. Takvata devojka si ima svoi kvaliteti pred koj sekoj maz ostanuva bez zdiv i vednas mu se diga ... pritisokot ![]() Za zenite e bitno kolku nulli ima pozadi prvata brojka vo vasata bankarska smetka. Ziva vistina. Edna top-manekenka se zabavuvala so nekoj tip koj bil mnogu ponizok od nejze. Koga ja prasale zosto se zabavuva tokmu so nego koga e toj tolku pokus od nejze taa odgovorila- oooo, ne toj voopsto ne e pokus od mene - cifrata na negovata smetka pravi da go doziveam kako najvisokiot i najubaviot maz na svetot. Ete preku primerov sakav da kazam kako zenite ja dozivuvaat maskata nadvoresnost i nejziniot karakter. |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
samo na kratko procitav nekolku komentari i site pisuvaat deka karakterot im e vazen... hmmm edno prasanje na site tie... zamisliete vi se priblizuva zena/maz koj/koja ne e voopste vas tip ( po izgled) vie vi ja smetale duri da grd/grda, dali bi dozvolile da go upoznaete negoviot/nejziniot karalter? Jas lisno mislam deka ne. Sekoja osoba gleda na izgledot ( na prv pogled ) a posle e karakterot! posto koga ke upoznes nekoj ne znes odma (prv pogled) kakov karakter ima. bar taka mislam jas!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sekoja sto ke me nasmee, ke go ima moeto srce
|
|
![]() |
|
Cool_Angel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Na prvo mesto karakterot, a na vtoro izgledot, poso pokraj karakterot doaga izgledot
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
A STO SE SLUCUVA SO ONIE KOI KOMUNICIRAAT I SE ZALJUBUVAAT NA INTERNET? KOGA KE SE SRETNAT, IZGLEDOT KE BIDE NESTO STO SAMO OSTANALO KAKO ZAPIRKA VO CELATA PRIKAZNA. |
|
people are strange
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |