|
Wireless...i need...! |
Внеси реплика |
Автор | ||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Декември.2007 во 23:19 |
|
imam kartica d-link air plus xtreme g+
2.4 GHz High-Speed Wireless Cardbus Adapter DWL-G650+ ali go nemam instalacionoto cd! simnav od internet drivers 2 zipovani fajla ali pak ne saka da ja prepoznae wireless konekcijata,karticata ne ja ni otcituva i ne mozam da priklucam internet na laptopot? znaci postara verzija na laptop ali ne mnogu stara,koj mora na ovaj nacin da stapi vo kontakt so internetot. Moze li nekoj da mi dade korisen sovet ili daj Bog instalaciono cd!? Fala |
||
|
||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ops,aj premestete ja temava vo softver:))) se izmesav so temive:)))
znaci baram programa---a ako ima nekoja druga finta togas neka si ostani na hardver:) tnx |
||
|
||
BSOD
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кој дривер(и) ги симна DWL G650+ Driver Тука има и инструкции како да ја инсталираш. |
||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas simnav divers a kategorija ovie se b:) sega ke probam i ako uspeam ke ti pisam:) sepak fala ti! |
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go resi li problemot ili uste postoi?
|
||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
probuvam ali ne uspeva,ne znam zosto? stom najde konekcija neke da se povrze a kazuva kako da e konektirano ali nema internet? ke probam pak baram i drugi raboti na internet ako ne napram nisto za brzo ke baram pak pomos:) tnx |
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so koj sofver se konektiras? so od kartata ili ako imas Windows XP so od XPeto?i vazno e da se znae dali ti je bezicnata konekzija "osigurana"
|
||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |