|
Искреност во сексот |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
anac
Група Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Декември.2007 во 23:42 |
|
RAZGOVARATE LI SO VASATA POLOVINKA SE OKOLU SEKSOT? MOZETE LI NAJISKRENO DA KAZETE DEKA NEKOJ RABOTI NE VI SE DOPAGAAT, ILI DEKA NESTO SAKATE DA PRAVI PO DRUG NACIN.....
ITN..:) Изменето од Biba_G - 31.Август.2009 во 12:29 |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нормално дека отворено и кажувам на мојата друга половина. Земајки во предвид дека ако ја сакам сигурно ке сум искрена, значи сигурно и ке си кажам што ми лежи на срце нели? Е сега има неки работи кои навистина се неубави и за моја уста и за негово уво, така да мааалце ке ги филизираме пред да ги кажеме и се ке оди по најдобар ред.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da da i mene odma mi reagira drugata polovina ako e do polovina...mislam...prichame ama so ochite togash najchesto...odma znam sto ke mi kaze, i ja reagiram momentalno gi ispolnuem...zelbite nejzini de...
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj kjuti....ke trpi.....
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nekoj moze da trpi i da molci....a pritoa da si gi potisnuva svoite zelbi i potrebi neka molci....jas sum si iskrena...seksot treba da bide zadvolostvo za dvajcata a ne za eden zasovolstvo za drug macenje |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
anac
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe site ubavo vaka iskreni :)))
zosto togas statistikata veli deka mnogu malku zeni dozivuvaat orgazam so partnerot? aaa! ili gresam? .... ama moze ne... Doktore doktore mnogu se predomisluvam! ili....Ne! A? |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ БЕ ,ЈАС НЕ ЗБОРУВАМ!ВО КОЛА ЈА КАЧУВАМ...И ПРАВО КАЈ ...ЉУБОВНИЦАТА!!!ДОДЕКА НИЕ СЕ ,,ONADIME",ТАА ГЛЕДА И ПОМАГА...И ПОСЛЕ...НЕМА ПРОБЛЕМ!!!КАКВИ ДИСКУСИИ,ФОРУМИ,СЕМИНАРИ,ЧЕТВРТАСТИ МАСИ...САМО ...ВО ЖИВО!!!!ТОА ТРЕБА ДА СЕ ДОЖИВЕЕ.УСПЕХ...ЗАГАРАНТИРАН...!!!АМА ОЗБИЛНО....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ahaaaaaaaaaa uste i da ti poveruvam?????
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto poiskreni toa podobro, no, kako sto rece blueprayer morame malce da go izfiltrirame toa sto sakame da go kazeme za da zvuci poubavo neliii
|
||
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba da sme iskreni, ama nekogas za da ne go navredis partnerot ke si premolcis....ama sepak treba da sme iskreni ako sakame dobar sex....
|
||
anac
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE BE COVECE , NE SI ME RAZBRAL :) VELAM DEKA SITE KAZUVAAT DEKA SE ISKRENI NE VELAM DALI SE ISKRENI NA FORUMOV! INAKU SITE ZNAEME DEKA TREBA DA SME ISKRENI I PODOBRO E DA SE KAZUVA OTVORENO STO SAKAS I STO NESAKAS, NO, NEKGAS SE SLUCUVA DA NE SAKAS DA GO POVREDIS DRUGIOT I SE PRETRAJUVAAT NEKOI RABOTI! DO STO VODI TOA DALI DO POGOLEMO SOGLASUVANJE VO SEKSOT ILI PRIVIKNUVANJE NA RABOTATA STO NE TI SE SVIGA ILI EDNOSTAVNO SE RASIPUVA CELATA RABOTA SO PARTNEROT..... |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ја цитирам Саманта од Сексот и Градот: You don't talk sex, you do sex. Ако во главно убаво се сложуваме во сексот, за некои финеси , желби, потреби, можам да ги кажам. Инаку, не вреди, барем тоа било моето искуство. |
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |