![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 26> |
Автор | |
anac ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e pa so be pa si znam
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
ako veruvas vo sebe znaes deka mozes da napravis se sto ke posakas, pa nema potreba od ljubomorenje na tugji uspesi, a vo vrska grizata moze da se pokaze ne bilion drugi nacini, i mene mi laska malku ljibomora ama problemot e sto kaj nea ne postoi malku
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
koj?!,.,...jas??!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
UMERENO DOZVOLIVO(VIKAAT DEKA TAKA E POZELNO
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Site se ljubomorni koga se raboti za nesto sto go sakas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
nema nisto loso vo toa da si ljubomoren...kazav...toa e samo potvrda deka imas partner koj ti e vazen i kogo go sakas.
sepak, covek e covek se dodeka moze da se vozdrzi ![]() |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nema zivot bez ljubov,ni ljubov bez ljubomora,ni ljubomora bez prichina
|
|
![]() |
|
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Воопшто не сум љубоморна. Маж ми си има пријателки и не ми пречи да се дружи со нив. Си има и најдобра другарка. Се разбира, тоа е затоа што сме мноогу години заедно и докажал дека можам да му имам доверба.
Всушност, ако нема причина за љубомора, џабе си губи човек нерви. А ако има, пак џабе. Порано сум била и по малку љубоморна ама сега пораснав ![]() |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
![]() |
|
Ne sum tolku ljubomorna kolku shto se plasham
za svojata gordost...koja ,patem si ja cenam
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ЕХ,НИКОГАШ НЕ СУМ БИЛА ЉУБОМОРНА
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Eve uste ednas ke se povtoram. Nema ljubomora bez povod i pricina. A koga ednas ke ti dade povod za toa, nema potreba da se izmacuvas so ljubomora, zavrsi ja prikaznata i pobaraj nekoj koj e slicen na tebe.
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Pa normalno deka sum!!! Pa sepak sum masko. Ne preterano - no sepak pomlku sum. Intersna rabota sekogas koga sum ja sokrival uspesno svojata ljubomora moite bivsi dobivale vpecatok deka ne gi sakam , mislele deka ne mi znacat nesto mnogu - i pravele raboti uste poveke da ja razgorat mojata ljubomora za konecno da ja pokazam ( se sekjavam na edna moja bivsa ljubov. Toku uspesno glumev ladnokrven maco-men sto devojceto za da ja predizvika mojata ljubomora za proslavata na eden rodenden na eden moj drugar se pojavi vo super hrabro mini suknjice. Pa normalno deka bev ljubomoren.Pa normalno deka izreagirav. Kako da ne bidam koga site zjapaa vo nejzinite ubavi i dolgi noze koj imaa suoerfinish vo prekrasno kruskovidno seksi gaze. Kako da ne bidam??? Kako da im e predizvik na devojkite da go napravat maskoto ljubomorno? Ako ne si togas se zalat deka ne gi sakas , ako si togas se zalat deka si psihopat. Odi razberi gi...
P.S Da bidam iskren istata vecer edvaj docekav da ja odnesam vo krevet i imavme eden takov zestok seks.. ![]() Изменето од Anthony - 30.Декември.2007 во 16:25 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |