|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 77> |
Автор | ||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nie, koj
|
||||
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ochigledno povrshno chitash postovi. Ili mozhebi ja chitash samo prvata rechenica. Eve shto rekov:
Znachi nikoj ne ja negira odgovornosta na pretsedatelot togash koga bil premier.
Se soglasuvam so ova. Ne znam dali se obiduvash vo neshto da me demantirash so ovoj del, no tokmu istoto i jas go mislam.:) Makedonija vodi mudra nadvoreshna politika poslednive 7-10 dena. Daj Bozhe dolgo da trae toa. A ne se soglasuvam samo so onoj del deka Branko ne treba da ja kritikuva vladata za pogreshni potezi. Mnogu ste chuvstvitelni koga nekoj ja kritikuva vladata.:) |
||||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Gruevski DOSEGA najdobar premier.
|
||||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ubavo sto si mislis taka, ama da kazese sto etoa sto go pravi najdobar ili slepo da se veruva e najlesno... partiskite vojnici ne smeat da razmisluvaat so svoja glava zasto ke bidat lincuvani |
||||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
НЕзнам што ти е ПАВЛИН може имаш некој проблем или па ти си слеп партиски војник кој несмее да признае успех.Еве вака нека ми каже некој,било кој партиски војник или независен набљудувач кој друг премиер на Македонија има покажано поглем успех од Груевски,чисто ме интересира што ке напишете
|
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas ne sum bil bate, NICHIJ partiski privrzanik NIKOGASH a i nema da bidam. Mene samo me interesira TOJ sto e izbran DA SI JA BRKA RABOTATA ZA STO E IZBRAN I PLATEN ZA TOA. A Gruevski DOSEGA si ja brka rabotata, SE sto veti PRED IZBORI napravi STO MOZESHE da se napravi VO EDNA GODINA. A pokraj toa za PRV PAT vo ponovata istorija na Makedonija go stavi na VIDELINA MAKEDONSHTVOTO, sto beshe KAKO TABU TEMA za vreme na komunjarite, vnesuva optimizam i ako neznae neshto SI PRASHUVA i plaka luge da mu kazat. Isto taka KOLKU NOVI OBJEKTI se vo proces (sali, obnovuvanja na institucii, shkoli) FAMOZNIOT SKOPSKI TEATAR (shto stari Skopjani go zalea so godini) im go gradi IST TAKOV za da gi napravi srekni, NOVA UNIVERZALNA SALA ZA NASTAPI, ja STOPIRA urbanata mafija (sto beshe vo poln ek za vreme na SDSM koi se pravea SLEPI i negledaat) go stavi pod kontrola i svercot po granicite (do negde) ja zapochna akcijata za sreduvanje na KATASTAROT vo Makedonija, go namali danokot, gi podobri uslovite za biznis, VNESE NOVI GOLEMI INVESTICII, gi podobri uslovite na registriranite zemjodelci i motivira NOVI zemjodelci (normalno za onie koi STVARNO SAKAA DA RABOTAT A NE SAMO DA ZEMAT DRZAVNO ZEMJISHTE), gi zgolemi penziite, na fazi ja zgolemuva i platata na administracijata, BRZO i bez golemi posledici GI RESHI problemite so Schkipite na "bojno pole", golema chest mu oddade na Toshe sto i ushte ne e tuka zavrsheno a ke prodolzi so FAMOZNO POCHIVALISHTE sto e samo za pofalba. I seto ova SAMO VO EDNA godina. A sigurno ima ushte neshto sto mozebi sum propushtil vo momentov. Ti izgleda SI ZASLEPEN STO NEMOZESH DA GI VIDISH A NAJMALKU DA GI PRIZNAESH KAKO USPESH NA OVAA VLADA - i toa pak ke potenciram ZA EDNA GODINA. Изменето од borec - 20.Декември.2007 во 16:26 |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Prashav na eden drug topik, pa nikoj ne mi odgovori. Ochekuvano.
Koj uspeh go postigna nashata nadvoreshna politika otkako ovaa vlada e na vlast vo Makedonija? Konkreten odgovor barav i baram, bez spomnuvanje na nekogashnoto vladeenje na SDSM i bez diskusii od tipot dali e Filip II partiski vojnik. _____________________________________________________________ Moze vladata da se okozi i pak nishto da ne postigne na nadvoreshen plan bidejki Starata dama -k*rvata Evropa momentalno ne e zainteresirana pa igra toplo -ladno... Ne sum nicii partiski vojnik no za prv pat posle 15 godini mozam da recam deka malku veruvam vo neshto- vo Gruevski. Zoshto? Prv premier shto neshto prezema na vnatreshen plan-pokacuvanje na platite na vrabotenite vo javnata administracija i penziite, dodeluvanje vauceri na studentite, obezbeduvanje novi klupi vo pogolem broj ucilishta, odvojuvanje sredstva za renoviranje na ucilishnite sali... Malku e ...kape-ama kapka po kapka se pravi vir. Fer e da se priznae deka mudro igra...prvo malku volja na narodot... nikoj ne negira deka ima mnogu truli jabolka vo negovata korpa...poleka ke gi zameni... Shto da pravi so gradocalnicite koi nie-narodot gi glasavme? kako da gi promeni-koga zakonot za lokalna samouprava e takov shto tie se nezamenlivi...mora da se cekaat novi izbori... |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i jas mislam taka...
|
||||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
toa e zatoa sto Makedonija e zemja vo koja glasot na Intelktualcite e namalen za 95 Decibeli, vo odnos na onie kvazi-intelektualci, so politicki diplomi, koi gradat kariera, od obicni plakati-lepachi za vreme na izbori, pa potoa portparoli, za na kraj da se izborat do nekoie sobranisko mestence, ili pak eventualno nekoja Vladina fotelja.... Ahhh kakva demokratija i sistem ima Makedonija... ne e cudo "sto se ni CVETA" od Grujo,Ljubco, Andov pa se do Branko, Sekerka... i ostanata kompanija na minati partiski plakato-lepachi, i denesni ministri i premieri! Nema sto, cist profesionalizam!!! od kariera..... |
||||
ela83
Група Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I jas se priklucuvam na misleneto
|
||||
Mолчењето е злато:))))
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Smesna e ironijata , dodeka tie lezerno si uzivaat vo kozenite fotelji,si se setaat so drzavni pari, si potkradnuvaat... ovde nekoi lugje se "plukaat",zameruvaat, duri i upotrebuvaat razni derogatorni nazivi za drugite i gi branat. A dali imaat nekoja personalna korist od toa? |
||||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
немој така блашка... па овој пост изобилува со „смешки“... |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eh...mozebi do nekade si vo pravo...
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |