![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 45> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..eve jas prv ke ja "isprobam"
..zlatna ripko..moite zelbi za denes se: 1.konecno da mi se smiri grlovo do vecer 2.da si ja kupam stolnata lamba so mi se sviga 3.sakam nesto ubavo za vecera ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() орлов... не сум само ја виновникот... ![]() ![]() ![]() диоген бејби...жалам што те мачев ама мораше некој да ја стави во ред... со мене она ќе си игра играчки... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() и викате... оваа новава исполнуе ?? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..ispolnue bejb ispolnue..ovaa e sosema druga prikazna...
..probaj ke se uverish samata ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
1. само да е добро
2. само да е добро 3. само да е добро |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
1. да ми стаса денов од 24часа...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() друго не ми треба.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
si nemame so novi:))) pusti ja ripkata i drug da ja fati ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
МОРЕ АКО ТЕ ФАТААААМ....НЕМА ПУШТАЊЕ!!!ИМА ДА ТЕ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
tesko na ripkata,site i navalifte
ahahahahahah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ДА БЕШЕ ЛАМБА.....ЈОК!!!АМА РИБААА....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
golema blagodarnost od ripkata sto vecerva site ste ja "promasile" i namesto nea ste si krkale krapce..somce..oslic..skusa..i.t.n..rodnini i bile ali poniska kasta
![]() ..prodolzete so zelbite.... pozdrav od Zlatnata Ripka ![]() |
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
ej sea brama slednovo
1. da sednam da naucam konecno to so mi ostana
i veke ednas da doe 28 i da zavrsime
![]() |
|
![]() |
|
1.da si pominam isto kao vcera..ili podobro 2.da trknam do kaj Mia 3.Barelona da go pobedi Real Madrid,a Milan Inter ![]() |
|
![]() |
|
...ah denes petok a mene mi tece nosot
![]() 1.da prestane da mi tece nosevo 2.da sredam onasto rebase da bide sredeno uste vcera 3.sakam ubava nok..so ubavi luge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
konechno neshto dobro da se vidi od ribava...
![]() ![]() ![]() 1. da spijam sekoj den kako sho se naspav deneska ![]() 2. da ne zavrne sneg za nova godina ![]() 3. konechno da si najdam alishta... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |