![]() |
|
Пиете ли црвено вино? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 21> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ooo zagore,... se podlapna malce a??
![]() |
||
![]() |
||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|
da:))) case lomim ruke mi krvave:))) jas veke ispiv edna casa pred pola sat na brzinka:))) a posle kako sto blue mi preporaca moram da probam,ajmo i zagor so nas,ke pieme li vecerva? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ајде ако сте за
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
МАЛЦЕ..ПОЛА ШИШЕ..КАПКА ПО КАПКА...МОРЕ ЛИ БЕШЕ?
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
ЕЈЈЈЈ..АЈ НЕ МЕ ЗЕЗАЈТЕ...!!ПОЧНАВ ДА СЕ ...ЛИГАВАМ!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|
jas se podzabrisuvam,uste vklusov go osekam ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ехх мила не ми праи лиги иначе во соба увек си имам едно шише. навика ми стана од еднаш кога го заборавив
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
hehehe ali vecerva bas mi padna misla za crveno vino,sega odam da se napijam nekoja caska,pa se citkame utre!!! ajde i vie po edna dve caski i utre da spodelime vpecatlivosti a?:) ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
УТРЕ ИМА..,,VELIKI TRANSPORT"!!!!30л,...СО ПРАТЊА ОБАВЕЗНО!!!
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
srveno,crno,...roze,..belo,...penushavo!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
Не пијам црвено вино освен за Нова Година
|
||
![]() |
||
|
ЕЕЕЈЈЈЈЈ...КАЈ СИ БЕ ПРИЈАТЕЉУ...!!!ДОБРО ДОЈДЕ ВО КЛУБОТ ...,, БЕЗ ВОДА И ДРУГИ ТЕЧНОСТИ-САМО ЧИСТО ВИНО"... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
pa,normalno,...."shpriceri" ne pijam,....samo chisto ,...i toa desertni,...od 0,7 L!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
thanatos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2007 Локација: Ethiopia Статус: Офлајн Поени: 125 |
|
IN VINO VERITAS!IN VINO venustas!
abe nogu uba tema!kako me pogodifte!ufff..ubajna!sade crno za mene ak e nekoj za! ajde |
||
http://www.flickriver.com/photos/22191068@N02
Ad maiorem gloriam Dei- kir Gramatik |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |