IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 137>
Автор
Порака
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 12:22
bravos zbunet za romanive
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 12:24
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 12:36
........nemoj ti sekogas da bides "zrtva"!!!..stavi se malku vo prv plan,kako "pozitivec".....mislam..среќа....ajde smisli nestoсреќа

Изменето од ZeZnAtA - 19.Декември.2007 во 12:41
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 13:51
...Odejki zasemeten nesto pocna da mi ja lize rakata...Lesi !...mojata kucka...zalaja skokajki okolu mene...kuti, nekoj da mi se izraduva...ja pogaliv...otrca pravo napred i ja snema...pocnav da ja vikam...samo dalecna senka sto mafta so opaska...Uff, kucko edna neverna !...
Pod slaboto svetlo od banderata parkirana kola i blueprayer !
Se vrtese bespomosno okolu voziloto krsejki gi prstite zagleduvajki se vo mrakot nadevajki se na nekakov spas..se nasmevna koga me vide...se poubava bese, ni slabata svetlina ne mozese toa da go sokrie...
 - Zbunet ! Me gusna, a jas za malku ke se onesvestev od zenstvenosta koja zracese od nea pomesana so predizvikuvackiot parfem...pocna da mi se vrti vo glava...morav da smognam sila da se povlecam od pregratkata...nesto urlase vo mene od nezadovolstvoto na prekinatitot moment...
 - Kako poimina ! Ni nedostasuvase mnogu !...ne mi ja pustase rakata...nesto rzese... se svrtev naokolu...pak od mene bilo...morav da ja navlecam maskata dodeka ne sum se raspadnal...
 - Ti se dupna guma ? Go otvoriv gepekot ne poglednuvajki ja za da ne zabelezi kako mi se tresat racete.
 - Kade ti e digalkata ?
 - Deckoto ja zema i ne mi ja vrati i sega ne znam sto da pravam !
Sreka imase dupka ponapred, go podbutnav voziloto, staviv trupec i pocnav da rabotam vrtejki gi strafovite na pogresna strana dodeka mi disese vo vrat...izmisliv nekoj izgovor da ja pratam kon predniot del od voziloto...morav na nesto drugo da mislam...Lesi ! Kucka edna, koj znae kade e sega, sigurno e polna so bolvi...ja zameniv gumata...starata ja vrativ vo gepek.
Pak me gusna...Lesi ! Ne smeam da popustam...
 - Kade da vozam sega ? Dolznik sum tvoj. Doma ? Se nasmevna predizvikuvacki, otkrivajki go delot nad kolenoto...pocnav da se tresam kako alkoholicar...Lesi !...morav na nesto drugo da mislam...kuckata se pojavi vo dalecinata...vednas ja poznav...
 - Pali kolata da ja stigneme kuckata, a posle so nea poleka ke si odam nakaj doma !...ama glupoost...se namrsti, zapali i nabrgu ja stasavme...ja vrzav so jaze...
 - Pa ke se vidime !...ne mi odgovori, samo naglo stisna na papucata za gas...
Poleka so Lesi se dvizev niz oblakot od prasina sto
blueprayer go ostavi zad sebe...
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 15:01
голема%20насмевкаe toa ti se vika "maska-gordost"голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 17:34
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...Odejki zasemeten nesto pocna da mi ja lize rakata...Lesi !...mojata kucka...zalaja skokajki okolu mene...kuti, nekoj da mi se izraduva...ja pogaliv...otrca pravo napred i ja snema...pocnav da ja vikam...samo dalecna senka sto mafta so opaska...Uff, kucko edna neverna !...
Pod slaboto svetlo od banderata parkirana kola i blueprayer !
Se vrtese bespomosno okolu voziloto krsejki gi prstite zagleduvajki se vo mrakot nadevajki se na nekakov spas..se nasmevna koga me vide...se poubava bese, ni slabata svetlina ne mozese toa da go sokrie...
 - Zbunet ! Me gusna, a jas za malku ke se onesvestev od zenstvenosta koja zracese od nea pomesana so predizvikuvackiot parfem...pocna da mi se vrti vo glava...morav da smognam sila da se povlecam od pregratkata...nesto urlase vo mene od nezadovolstvoto na prekinatitot moment...
 - Kako poimina ! Ni nedostasuvase mnogu !...ne mi ja pustase rakata...nesto rzese... se svrtev naokolu...pak od mene bilo...morav da ja navlecam maskata dodeka ne sum se raspadnal...
 - Ti se dupna guma ? Go otvoriv gepekot ne poglednuvajki ja za da ne zabelezi kako mi se tresat racete.
 - Kade ti e digalkata ?
 - Deckoto ja zema i ne mi ja vrati i sega ne znam sto da pravam !
Sreka imase dupka ponapred, go podbutnav voziloto, staviv trupec i pocnav da rabotam vrtejki gi strafovite na pogresna strana dodeka mi disese vo vrat...izmisliv nekoj izgovor da ja pratam kon predniot del od voziloto...morav na nesto drugo da mislam...Lesi ! Kucka edna, koj znae kade e sega, sigurno e polna so bolvi...ja zameniv gumata...starata ja vrativ vo gepek.
Pak me gusna...Lesi ! Ne smeam da popustam...
 - Kade da vozam sega ? Dolznik sum tvoj. Doma ? Se nasmevna predizvikuvacki, otkrivajki go delot nad kolenoto...pocnav da se tresam kako alkoholicar...Lesi !...morav na nesto drugo da mislam...kuckata se pojavi vo dalecinata...vednas ja poznav...
 - Pali kolata da ja stigneme kuckata, a posle so nea poleka ke si odam nakaj doma !...ama glupoost...se namrsti, zapali i nabrgu ja stasavme...ja vrzav so jaze...
 - Pa ke se vidime !...ne mi odgovori, samo naglo stisna na papucata za gas...
Poleka so Lesi se dvizev niz oblakot od prasina sto
blueprayer go ostavi zad sebe...
Hahaha kje te biva tebe za pisatel
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 17:42
црвенеење леееј збунет се засрамив..
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 17:45
Ova e samo obi4na shega sho nikad nema da se ispolni
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 17:46
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 17:50
blueprayer mila mnogu mi e milo koga se smeshkash големо%20гушкањесреќа

po so i taka i mene me.......газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 19:13
...pogledot mi bese vperen kon mojata kukicka koja bese visoko na ridot i bese najodalecena vo seloto... svetese bez nieden zrak od mesecinata da kapne vrz nea ...ja otvoriv niskata kapija koja padna zad mene so tresok otkako vlegov...dojdov do tremot kade go zapaliv fenerot ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 19:21

Aj zbunet i jas kje napishem pola strana ko tebe isto

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 19:33
Ne se somnevam deka mozes...edvaj cekam da procitam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 19:36
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ne se somnevam deka mozes...edvaj cekam da procitam
zbunet ajt 4itaj sea saho pishuvam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.