|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 137> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravos zbunet za romanive
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........nemoj ti sekogas da bides "zrtva"!!!..stavi se malku vo prv plan,kako "pozitivec".....mislam......ajde smisli nesto
Изменето од ZeZnAtA - 19.Декември.2007 во 12:41 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Odejki zasemeten nesto pocna da mi ja lize rakata...Lesi !...mojata
kucka...zalaja skokajki okolu mene...kuti, nekoj da mi se izraduva...ja
pogaliv...otrca pravo napred i ja snema...pocnav da ja vikam...samo
dalecna senka sto mafta so opaska...Uff, kucko edna neverna !...
Pod slaboto svetlo od banderata parkirana kola i blueprayer ! Se vrtese bespomosno okolu voziloto krsejki gi prstite zagleduvajki se vo mrakot nadevajki se na nekakov spas..se nasmevna koga me vide...se poubava bese, ni slabata svetlina ne mozese toa da go sokrie... - Zbunet ! Me gusna, a jas za malku ke se onesvestev od zenstvenosta koja zracese od nea pomesana so predizvikuvackiot parfem...pocna da mi se vrti vo glava...morav da smognam sila da se povlecam od pregratkata...nesto urlase vo mene od nezadovolstvoto na prekinatitot moment... - Kako poimina ! Ni nedostasuvase mnogu !...ne mi ja pustase rakata...nesto rzese... se svrtev naokolu...pak od mene bilo...morav da ja navlecam maskata dodeka ne sum se raspadnal... - Ti se dupna guma ? Go otvoriv gepekot ne poglednuvajki ja za da ne zabelezi kako mi se tresat racete. - Kade ti e digalkata ? - Deckoto ja zema i ne mi ja vrati i sega ne znam sto da pravam ! Sreka imase dupka ponapred, go podbutnav voziloto, staviv trupec i pocnav da rabotam vrtejki gi strafovite na pogresna strana dodeka mi disese vo vrat...izmisliv nekoj izgovor da ja pratam kon predniot del od voziloto...morav na nesto drugo da mislam...Lesi ! Kucka edna, koj znae kade e sega, sigurno e polna so bolvi...ja zameniv gumata...starata ja vrativ vo gepek. Pak me gusna...Lesi ! Ne smeam da popustam... - Kade da vozam sega ? Dolznik sum tvoj. Doma ? Se nasmevna predizvikuvacki, otkrivajki go delot nad kolenoto...pocnav da se tresam kako alkoholicar...Lesi !...morav na nesto drugo da mislam...kuckata se pojavi vo dalecinata...vednas ja poznav... - Pali kolata da ja stigneme kuckata, a posle so nea poleka ke si odam nakaj doma !...ama glupoost...se namrsti, zapali i nabrgu ja stasavme...ja vrzav so jaze... - Pa ke se vidime !...ne mi odgovori, samo naglo stisna na papucata za gas... Poleka so Lesi se dvizev niz oblakot od prasina sto blueprayer go ostavi zad sebe... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa ti se vika "maska-gordost"
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леееј збунет се засрамив..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e samo obi4na shega sho nikad nema da se ispolni
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer mila mnogu mi e milo koga se smeshkash
po so i taka i mene me.......
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pogledot mi bese vperen kon mojata kukicka koja bese visoko na ridot i bese najodalecena vo seloto... svetese bez nieden zrak od mesecinata da kapne vrz nea ...ja otvoriv niskata kapija koja padna zad mene so tresok otkako vlegov...dojdov do tremot kade go zapaliv fenerot ...
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj zbunet i jas kje napishem pola strana ko tebe isto |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se somnevam deka mozes...edvaj cekam da procitam
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |