|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 46> |
Автор | ||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Treba i zenata da ne bide tolku egoisticna i kratkogleda, zosto mozebi vo nekoj period mazot od stres i obvrski malku ke zaboravi na guskanje.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи една бубка, убавице мубавице и едно кругче околу зграда? хееее па лесно било тоа... што не кажувате вакви работи порано..
леееј коа ќе ја грабнам вечер, па едно кругче околу зграда..абе нека гледаат комшиите од балкон и нека пукнат од мака какво внимание и поветувам на женатами...па утре буб буб буб, абе не е еднаш 3 пати ќе ја бубнам, па злато, па убавице, ба прасенце мое, па свињо невидена хеее абе има цел ден да трча после по мене..
фала бибче Изменето од EvAngelos - 19.Декември.2007 во 11:47 |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da be Ev taka nekako,ama pa da ne se iznenadi pa premnogu, pa da ne si pomisli nesto, poso obicno mazite poveke vnimanie obrnuvaat doma koga sakaat da sokrijat neso....vnimavaj da ne stanes simptomaticen Изменето од brigitte - 19.Декември.2007 во 12:25 |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE]
значи една бубка, убавице мубавице и едно кругче околу зграда? хееее па лесно било тоа... што не кажувате вакви работи порано..
леееј коа ќе ја грабнам вечер, па едно кругче околу зграда..абе нека гледаат комшиите од балкон и нека пукнат од мака какво внимание и поветувам на женатами...па утре буб буб буб, абе не е еднаш 3 пати ќе ја бубнам, па злато, па убавице, ба прасенце мое, па свињо невидена хеее абе има цел ден да трча после по мене..
фала бибче [/QUOTE]
mnogu si vickast be "ev"??????ha ha ha ha ha navistina se iznasmeav ........ama super ti e ova sto go napisa ..........eve probaj i ke vidis deka ke ti pomogne????i vo pravo e briggite ...........nemoj da preteruvas pa da pocne nesto da sumlja?????
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Soprugata e kriva !
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала бибче [/QUOTE]
mnogu si vickast be "ev"??????ha ha ha ha ha navistina se iznasmeav ........ama super ti e ova sto go napisa ..........eve probaj i ke vidis deka ke ti pomogne????i vo pravo e briggite ...........nemoj da preteruvas pa da pocne nesto da sumlja????? [/QUOTE]Hahaha, nitu premnogu nitu premalce. Najdi im go krajot. Denot koga ke pocne nekoj da se sekira za tie raboti, si ja zapecatil sudbinata |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ahhh, ve citam i ne mozam da se iznasmeam....stvarno ste dobri... vo pozitivna smisla
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vazni se malite raboti sto gi pravi mazot:
otvara vrata koga vleguvate zaedno nekade i koga izleguvate, da zebelezi ako si se doterala za nego, ako imas nova frizura, da ti se javi od rabota samo za da ti go cue glasot, da znae da te islusha, da go stavi pijalokot od sisheto vo cashata, ednostavno so vnimanie i neznost da se cuvstvuvas sakana i zastitena. pokraj nego ti si najubavta i najdobrata devojka na svetot i znaes deka ne bi te zamenil so druga... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
love is all u need!
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vazni se malite raboti sto gi pravi mazot:
-------------------------------------------------------- vazni se i malite raboti shto gi pravi zenata... precekaj go koga ke vleze doma...podaj mu gi papucite...zemi ja aktovkata... prinesi mu da jade... podgotvi ja kadata... pa legni si do nego na popladneven odmor... EMANCIPACIJA...LJUBOV...VNIMANIEEEEE dvostrano... |
||
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum mazena...no imam svoe mislenje...ima zeni koi do brakot bile "jaki" i posle - eve sega se maziv i nema potreba od doteruvanje, frizuri...
vnimanie kon mazot, kon sebesi, ugoduvanje na mazot....itn itn...
zatoa mazite baraat vnimanie od druga - da ne recam ljubovnica...
Ako zenata se pocituva sebesi, vo ovoj smisol...i ako mu ugoduva na mazeto...mislam nema da ima problem...
Ako gresam, ne karajte me...
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа стварно крај не ви се наоѓа. Ако сум и дадел малку внимание, ќе се шврљала со други, а ако сум и дадел многу внимание, тогаш ќе сум бил сумјив. Наровучение? Не се жени и никој нема да те вара, ниту ќе бидеш сумјив
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne be pa ti...zeni se i svrljaj si...ama ne se zamaraj ich so toa... |
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |