IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика меѓу жена и љубовница
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика меѓу жена и љубовница

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 46>
Автор
Порака
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 11:46
Treba i zenata da ne bide tolku egoisticna i kratkogleda, zosto mozebi vo nekoj period mazot od stres i obvrski malku ke zaboravi na guskanje.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 11:46
Originally posted by bibce bibce напиша:

pa malku be "ev" eve ke ti kazam eden primer:

na sabajle koga ke stanes da ja bubnes i da i kazes dobro utro ubavice moja????трепкање(pa ke poleta od rados be cel den ke ti trcka okolu tebe kako peperutka)

pa navecer da i kazes aj mace sakas da prosetame malku sami jas i ti dvajcata????onaka peski????(a be lepota sta da ti pricam)

mnogu malku treba veruvaj mi????бакнеж
значи една бубка, убавице мубавице и едно кругче околу зграда? хееее па лесно било тоа... што не кажувате вакви работи порано..
леееј коа ќе ја грабнам вечер, па едно кругче околу зграда..абе нека гледаат комшиите од балкон и нека пукнат од мака какво внимание и поветувам на женатами...па утре буб буб буб, абе не е еднаш 3 пати ќе ја бубнам, па злато, па убавице, ба прасенце мое, па свињо невидена хеее абе има цел ден да трча после по мене..
фала бибче големо%20гушкање

Изменето од EvAngelos - 19.Декември.2007 во 11:47
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
brigitte Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigitte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 12:25
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

pa malku be "ev" eve ke ti kazam eden primer:

na sabajle koga ke stanes da ja bubnes i da i kazes dobro utro ubavice moja????трепкање(pa ke poleta od rados be cel den ke ti trcka okolu tebe kako peperutka)

pa navecer da i kazes aj mace sakas da prosetame malku sami jas i ti dvajcata????onaka peski????(a be lepota sta da ti pricam)

mnogu malku treba veruvaj mi????бакнеж

значи една бубка, убавице мубавице и едно кругче околу зграда? хееее па лесно било тоа... што не кажувате вакви работи порано..

леееј коа ќе ја грабнам вечер, па едно кругче околу зграда..абе нека гледаат комшиите од балкон и нека пукнат од мака какво внимание и поветувам на женатами...па утре буб буб буб, абе не е еднаш 3 пати ќе ја бубнам, па злато, па убавице, ба прасенце мое, па свињо невидена хеее абе има цел ден да трча после по мене..

Da be Ev taka nekako,ama pa da ne se iznenadi pa premnogu, pa da ne si pomisli nesto, poso obicno mazite poveke vnimanie obrnuvaat doma koga sakaat da sokrijat neso....vnimavaj da ne stanes simptomaticen

Изменето од brigitte - 19.Декември.2007 во 12:25
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 12:26
Originally posted by sensei sensei напиша:

Treba i zenata da ne bide tolku egoisticna i kratkogleda, zosto mozebi vo nekoj period mazot od stres i obvrski malku ke zaboravi na guskanje.
pa dobro be sensei......pa jas ne napisav deka treba cel den i sekoj den da ja guska i opsipuva so vnimanie i neznost????ednas vo denot e dovolno veruj mi????a i stresot polesno ke go prebrodis ako go podelis so zenata svoja ili devojkati....... 
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 12:30
[/QUOTE]
[/QUOTE]

mnogu si vickast be "ev"??????ha ha ha ha ha navistina se iznasmeav ........ama super ti e ova sto go napisa ..........eve probaj i ke vidis deka ke ti pomogne????i vo pravo e briggite  ...........nemoj da preteruvas pa da pocne nesto da sumlja?????
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 12:40
Soprugata e kriva !
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 12:43

[/QUOTE]

mnogu si vickast be "ev"??????ha ha ha ha ha navistina se iznasmeav ........ama super ti e ova sto go napisa ..........eve probaj i ke vidis deka ke ti pomogne????i vo pravo e briggite  ...........nemoj da preteruvas pa da pocne nesto da sumlja?????
[/QUOTE]
Hahaha, nitu premnogu nitu premalce. Najdi im go krajot.

Denot koga ke pocne nekoj da se sekira za tie raboti, si ja zapecatil sudbinata голема%20насмевка
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 13:34
...ahhh, ve citam i ne mozam da se iznasmeam....stvarno ste dobri... vo pozitivna smisla
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 15:05
vazni se malite raboti sto gi pravi mazot:
otvara vrata koga vleguvate zaedno nekade i koga izleguvate, da zebelezi ako si se doterala za nego, ako imas nova frizura, da ti se javi od rabota samo za da ti go cue glasot, da znae da te islusha, da go stavi pijalokot od sisheto vo cashata, ednostavno so vnimanie i neznost da se cuvstvuvas sakana i zastitena. pokraj nego ti si najubavta i najdobrata devojka na svetot i znaes deka ne bi te zamenil so druga...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 15:05
love is all u need!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 15:48
vazni se malite raboti sto gi pravi mazot:
--------------------------------------------------------
vazni se i malite raboti shto gi pravi zenata... precekaj go koga ke vleze doma...podaj mu gi papucite...zemi ja aktovkata... prinesi mu da jade... podgotvi ja kadata... pa legni si do nego na popladneven odmor...
EMANCIPACIJA...LJUBOV...VNIMANIEEEEE dvostrano...
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 16:08
Ne sum mazena...no imam svoe mislenje...ima zeni koi do brakot bile "jaki" i posle - eve sega se maziv i nema potreba od doteruvanje, frizuri...
vnimanie kon mazot, kon sebesi, ugoduvanje na mazot....itn itn...

zatoa mazite baraat vnimanie od druga - da ne recam ljubovnica...

Ako zenata se pocituva sebesi, vo ovoj smisol...i ako mu ugoduva na mazeto...mislam nema da ima problem...

Ako gresam, ne karajte me...
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 19:58

Епа стварно крај не ви се наоѓа. Ако сум и дадел малку внимание, ќе се шврљала со други, а ако сум и дадел многу внимание, тогаш ќе сум бил сумјив. Наровучение? Не се жени и никој нема да те вара, ниту ќе бидеш сумјив газење%20од%20смеење
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 01:48
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Епа стварно крај не ви се наоѓа. Ако сум и дадел малку внимание, ќе се шврљала со други, а ако сум и дадел многу внимание, тогаш ќе сум бил сумјив. Наровучение? Не се жени и никој нема да те вара, ниту ќе бидеш сумјив газење%20од%20смеење

...ne be pa ti...zeni se i svrljaj si...ama ne se zamaraj ich so toa...голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.