|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 46> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЖЕНИ...ПОМИСЛЕТЕ НА ОВОЈ СВЕТ ДЕКА ПОСТОЈАТ И ...МАЖИ!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postojat kako ne postojat
a koj rece deka ne postojat? |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЉУБОВНИЦАТА СЕКОГАШ Е ПОУБАВА...,АМА СТВАРНО...!
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
загор кој ти е крив кога не можеш да земеш убава жена
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe da nekoi sporo uchat, nekoi brzo ali nekoi nikad nema da nauchat, u sluchajov toa se luge bez oset i bez emocii, ima i takvi...sekako... |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=blueprayer]загор кој ти е крив кога не можеш да земеш убава жена [/QUOTE
Е ТУКА СИ ВО ПРАВО...АМА НЕ ПОТПОЛНО..!!!ПОШТО ЈАС СУМ ,,GROZEN"НЕ САКАМ УБАВАТА ЖЕНА ДА ЈА ДЕЛАМ СО ДРУГ,А ЉУБОВНИЦАТА ТАКА И ТАКА ,НЕ Е САМО МОЈА....!!!ЗАТОА,ЉУБОВНИЦА УБАВА(ПО МОЖНОСТ...ФОРУМЏИКА,ПРЕГОВОРИТЕ СЕ ВО ТЕК....ЕВЕ ГОДИНА ИПОЛ..)А ЗА ЖЕНА......ОКО ДА НЕ ФРЛИ НЕКОЈ НА НЕА!!!!!
ПОСЛЕ...УБАВА ЖЕНА Е СКАПА ЗА ОДРЖУВАЊЕ.......
|
|
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa sega, sekoe zadovolostvo se plaka, se e so platno, nema nisto bez platno, he, he..... vie sakate em se da e super, em besplatno.....
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕ Е ТОА ВО РЕД..САМО ДА НЕ БИДЕ -ПРОМАШЕНА ИНВЕСТИЦИЈА!!! |
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za kakva toa investicija .................se pravi tuka muabet?????..........zarem treba vo nekogo da investiras t.s vo ljubovnicata?????? a ne ne ne greska ste.......taa investira sama vo sebe????
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е добро де bibce, IQ, по колку саати дневно сметате дека е доволно да и се посветуваат на жената за таа да не се шврља со други?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa malku be "ev" eve ke ti kazam eden primer: na sabajle koga ke stanes da ja bubnes i da i kazes dobro utro ubavice moja????(pa ke poleta od rados be cel den ke ti trcka okolu tebe kako peperutka) pa navecer da i kazes aj mace sakas da prosetame malku sami jas i ti dvajcata????onaka peski????(a be lepota sta da ti pricam)
mnogu malku treba veruvaj mi????
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se sati vo prasanje,biten e nacinot na koji se obrnuva vnimanie. Ne kvantitet,kvalitet Ozbilno.potrebno e nekogas da se pocuvstvuva iskrena pregratka i ljubov. |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bi bilo taka. |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |