|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 77> |
Автор | |||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne se soglasuvam so tojot stav. Nema potreba od cirkuzi, ne sega. |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za sega Gruevski e dobar, pa ke vidime ponatamu....
Изменето од xxll - 19.Декември.2007 во 00:51 |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не и јас сум за почитување на Функцијата Претседател да се разбереме но притоа и мислам дека една зрела личност (било која) би поднела оставка на истата функција поради здрав разум и историјата на тоа што претходно го направила.А богами нашиот претседател очигледно треба да се потсеќа за тоа и тоа нон стоп потсетувања
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ostavi go neka go istera mandatot,posle toa ke ima dovolno vreme za razmisluvanje i podsetuvanje. A mislam deka i glasacite ke go podsetat ,na izborite. |
|||
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dosega vo Makedonija nemalo dobar premier. Pochnuvajki od Kljusev, pa zakluchno so Grujo. Simpatizerite na SDSM velat deka site bile loshi, samo Crvenkovski bil dobar. I toa e logichno od simpatizeri na SDSM. Simpatizerite na DPMNE velea svoevremeno deka site bile loshi, samo Ljubcho e dobar. Sega velat deka site bile loshi, samo Grujo e dobar.Napishav vekje ednash. Posle iks godini simpatizerite na DPMNE kje vikaat deka site bile loshi, samo noviot lider na DPMNE Gjorchev e dobar. Nishto novo. I toa e logichno od simpatizeri na DPMNE. No, vistinata e deka site prvo mislat za sebe, pa za partijata i na kraj za drzhavata. Istorijata se povtoruva i so aktuelniot premier. |
|||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas NE sum za pochituvanje na bilo koj predsedatel AKO ne ja zasluzuva i izvrshuva kako sto treba taa funkcija.
Megutoa se soglasuvam deka "takov cirkus sega ne ni treba". |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gruevski za razlika od site so gi nabroi,edinstven nema aferi. I ako se sekavas uste vo vladata na Ljubco ,ministerstvoto za ekonomija bese edinstveno vo koe nesto se dvizese,i togas Gruevski ne napravi nikakov skandal. Sto bese mnogu smesno po se sto se sluci vo tie godini koga vo Makedonija cvetase korupcijata. I veruvaj mi za razlika od site drugi toj navistina ja saka MAKEDONIJA i vo toa licno se imam uvereno. Za razlika od gorenavedenite Srbofili i Bugari. |
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se soglasuvam.
|
|||
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prashaj gi sipmatizerite na Branko i tie kje ti tvrdat deka edinstveno Branko nemal aferi. Simpatizerite od DPMNE ne gi gledaa aferite od Ljubcho dodeka toj beshe na chelo na partijata. Taka da toa shto ti sega ne gi gledash aferite od Grujo, nishto ne dokazhuva.:) A ljubov kon Makedonija imale site. No, za zhal, ljubovta kon partijata na site im bila pogolema od lubovta kon Makedonija. Greshi onoj shto misli deka Grujo e iskluchok. Istorijata kje go potvrdi toa. |
|||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zosto nemase aferi koga bese vo vladata na Ljubco,koga site imaa? |
|||
Филип II
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prvo, ne e svojstveno za ministrite za trgovija da imaat aferi. Aj nabroj mi gi aferite na drugite ministri za trgovija vo site nashi vladi. Ingerenciite im se premnogu mali za da mozhat da stignat lesno do aferi. Vtoro, dali znaesh koj minister na 16 noemvri 1999 godina i' ima prateno pismo na OKTA so koe shto ja ovlastuva da ne go pochituva dogovorot so "Mamidoil - Dzetoil"? I dali znaesh deka zaradi toa pismo Makedonija kje treba da isplati preku 15 milioni dolari otshteta na grchkata kompanija? Bidi siguren deka nikoj i nikogash nema da odgovara za OKTA. |
|||
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас верувам во Груевски не затоа зошто тој или јас сум ВМРО вец туку затоа зошто ги знам вредностите кои тој ги почитува.Знам каков поглед има кон својата (и мојата) татковина,народ и верувам дека тоа сите би го виделе од неговите дела кога барем малку ке се потрудат да ја отфрлат својата партиска припадност и послушност.Но ете жив доказ ти е Филип, не престанува солење на памет иако фактите се појаки од зборовите но тоа е што е,ке пишам повторно како и во претходните постови(ке се потрудам да бидам културен за неговото високо ниво) - некои личности во Македонската политика во моментот стануваат само историја и ништо повеке,некои се млади луѓе но погрешно заведени и ми е жал за нив/неа но требало да се мисли на време а не зрели луѓе да потпаѓаат на ветувања за богатења и тоа да им е единствена цел во животот(како ке се богатиме на туѓ грб)
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......sto se nema da se cue |
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe ostaj se ..samo vmro - ovci i sdsm - ovci ....steta za RM so tolku mladi ispolitizirani lugje ...nema nikogas da naucat da razmisluvaat so svoja glava....sramota edna nevidena
|
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |