![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 360> |
Автор | |
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koj toa be srce????????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...НЕ САКАМ ДА ГО ПОСТИРАМ ТВОЈОТ ПОСТ..АМА ЗНАМ ДЕКА СИ ВО ПРАВО!!!И МЕНЕ НЕ МИ Е ЈАСНО...!!!
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
SE STO E UBAVO...PO NEKOJ GLUPAV OBICAJ...MORA KRATKO DA POTRAE...
![]() |
|
![]() |
|
... nadvor pa vrne sneg...
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Знам дека ја мрзам зимава и сакам најбрзо што можи да помине,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
... се имало на светов....
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
spie mi se
![]() |
|
![]() |
|
pa legni si
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека ми се лути...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
koj mila ti se lutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????/ pa sto ti e gajle luti mu se i ti nego????? |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
i jas tebeeeeeeeeeeeee.........................
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |