|
Моментално најдобар играч |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Меси.
|
|
nikolaoh1
Група Регистриран: 18.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Rubino-Real Madrid
2.Ibrahimovic-Inter
3.Ronaldo-Manchester
|
|
a
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VECERVA SIGURNA SUM DEKA TOA KE BIDE MAZNOV...
|
|
Јабанџиче
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Горан Пандев |
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
vikicka
Група Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A KOJ BESE 86-87
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ibrahimovic i Mesi
|
|
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
меси.
па, кака... без чаламот на Меси, ама со двојна продуктивност... |
|
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кристијано Роналдо, па Кака
|
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Golman: GIGI BUFFON
Odbrana: R.Ferdinand Sreden Red: C.Ronaldo Napad: Diddier Drogba Изменето од KikoMC - 12.Декември.2007 во 21:42 |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кака е најдобар . . . После него е Меси , а далеку под двајцата е Кристијано Роналдо . . .
|
|
STRUGA
|
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej ej da ne se vregame ne za djabe mu dadoa na kaka' zlatna topka i nagrada od fifa za najdobar igrac
da ne bese on nemase nikoj ziv da gi izvadi milan od dnoto na pr. mozebi kristiano ronaldo ima tehnika ama...nema nisto drugo se plasi od dueli a vo posledno vreme topkata mu ja zimaat mnogu lesno na pr. na natprevarot so l'pool od ronaldo i od roony ne vidovme nikakva igra nacisto se izgubija mislam opsto machester igraa slabo no sozdadoa edna sansa i taa bese gol(akcijata za golot bese zakon) ne sum za liverpool bidejki iskreno ne gi obozavam voopsto zaradi toa kobno finale koga ne znam kako ne tpaa 3-3 (pa na penali) inaku od premier liga namnogu gi postuvam arsenal napravija dobra ekipa imaat neverojaten kavlitet i se po organizirano igraat duri mi se cini deka igraat podobro bez henry bidejki sega ne odat site akcii preku nego tuku igraat kako tim znam nekoj ke si rece-lele devojce pa ona li najde za fudbal da kazuva samo ja e vregam nikogo kazuvam fakti a + toa fudbal sledam od 5 odd. i take ajde se 4itkame kissi4 |
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i moram da naglasam vaka-taka pandev si redi golcinja stvarno go bova a eve gi moite najdobri 10 igraci vo momentov pa slobodno kazete mi za kogo se soglasuvate za kogo ne
eto'o ibrahimovik messi van persie kaka(se razbira) kristiano ronaldo(iako ne go sakam calam tezok e -MOCKO) Fabregas drogba torres trezeguet |
|
rashela
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaka
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
alek_messi
Сениор Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
messi rocks
|
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |