![]() |
|
H.I.M. |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Автор | ||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ај ќе видиме што има да покажат... искрено, не сум некој голем обожавател, ама има нешто кај нив што ми се допаѓа.
во секој случај, порано ми беа подобри...
Ville Vallo добро звучи во SUMMER WINE... иако тоа е песна што нема врска со бендот...
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
vo sporedba, bi rekol THE 69 EYES se mnogu podobar band (so vakov stil na muzika) ![]() |
||
![]() |
||
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
|
Јас не можам да ги споредам 69 eyes со him немаат баш многу допирни точки, но би рекол дека двата бенда се одлични само што јас повеќе ги слушам him. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
imat, udarni tocki i toa dovolno
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
|
Гледам и овие никој не ги сака, премалку луѓе што слушаат рок општо земено на форумов.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Вчера го ислушав новиот албум, не се веќе тоа старите ХИМ. Ги избација текстовите со бејби хани ит натаму. Многу повеќе гитарата е дојдена до израз многу понемелодични поточно кажано малку заичија на метал бенд изгледа им ск*рчки да се лигавата на ретардираната америчка публика.
Има 9 песни и скоро сите се над 5 минути има една што дури трае 10 и то ме мрзи да пишувам друга пат повеќе. |
||
![]() |
||
![]() |
||
angie ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
konacno da najdam fanovi na HIM.....
GLASAM ZA HIM VO MAKEDONIJA!!!!!!!!!!! |
||
angie
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
HIM gi obozavam, gi slusam deset godini i mi se najdobar bend i ja znam sekoja nivna pesna!:) i vo son i vo ludilo i vo bunilo i vo agonija.
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
so se odnesuva do 69 eyes: gi imitirat HIM i ne im se ni do kolena.toa tipceto nema poima od peanje i od dobri pesni pravenje...
pozdrav do site him fanovi! VILLE ROCKS! |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
abe "mali" the 69 eyes koga svirea him uste gi polnea pelenite.....bre sto me nervirat takvi komentari so sto e ocigledno neznaenjeto tvoe......
baska sto moze da se kaze deka HIM e kopijata na the 69 eyes, ako ne veruvas googlaj malce a ako si i umen ke ti kazam jas!! eve na kratko HIM released first album 1997 the 69 eyes released first album 1992 ajt da vidime sto znaes za HIM, kako im se vikase prvoto demo??a i sto znaci voopsto HIM? |
||
![]() |
||
|
go znam jas toa "bate", ama HIM se daaleeeko podobri od 69 eyes i se najpoznat i naslusan finski bend. za 69 eyes retko koj ima slusnato...
i devojka sum ne masko, kolku da se znae ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
cim si devojka togas e se jasno...........
![]() |
||
![]() |
||
|
so e jasno?
|
||
![]() |
||
|
LouWeed cekam odgovor sto e jasno?
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |