|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 46> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova me potseka na edna karikatura : Cetvorica na masa igraat poker i site imaat po cetri keca, a edniot veli : - Na ovaa masa nekoj laze !
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E zosto de? Toa "zosto" mnogumina se zaebale sto prestanale da go prasuvaat posle 10 godisna vozrast, pa posle im teknuva mnooogu podocna, i najcesto predocna. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne e ni toa ni toa...toa znachi deka se zaljubil vo nekoja...poshto za taa rabota treba ljubov...inache se drugo e k*rvaluk i zenkaroshtvo... ...love's blind as they say...and we can't do apsol. nothing about it... |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.[/QUOTE] zarem VIE mazite .............treba da se zaljubite za da legnete so nekoja????ili mislis deka ljubovnicata e nesto poveke????............ma nemoj??? svasta ova da mi go napisese nekoja zena ???da i ke go prifatev ............ama masko ne ne ne greska si????
i.................aj pisi mi za koja druga rabota treba ljubov??????? Изменето од bibce - 17.Декември.2007 во 16:34 |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zarem VIE mazite .............treba da se zaljubite za da legnete so nekoja????ili mislis deka ljubovnicata e nesto poveke????............ma nemoj??? svasta ova da mi go napisese nekoja zena ???da i ke go prifatev ............ama masko ne ne ne greska si????
i.................aj pisi mi za koja druga rabota treba ljubov??????? [/QUOTE]...bibche, darling...dushichke napatena, koj sto saka neka te laze od mashkite bejb, megutoa normalno mashko so zena ne legnue ako ne ja saka ili ako ne se zacapa u nejze do ushinjata... ...ti napishav drugoto se e pod kategorija-k*rvaluk i zenkaroshtvo, a kaj zenite orospistvo i prufuknjachi(polu-nimfomanija) ne vikam deka e bolest ova megutoa i ne e bash zachestena pojava... ...i ushte ednashka za shvaleraj treba ljubov...ako mene ne mi veruesh prashaj nekoj svaler drugar ako imash...poshto so shvalerkata edvaj chekash da se chuesh i vidish a ne samo da se ophodzavash...znachi za onadenje so onakva na onakov nachin treba da si onakov... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci dojdovme do zaklucok deka toj sto ima ljubovnica e napaten i izmacen covek, koj ne bi pravel taka da ne go maci taa vesterkata doma
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ha...........ha.............ha.................ha i mislis deka nesto od ova ti veruvam?????????imam mnogu drugari so koi sum pravela muabeti na ovaa tema ..........ama nema vrska............a inace i bas ne sum NAPATENA dusicka??
uzivaj si ti i koga ke dojde red da se ozenis????i da te vara zenati...........i utre da ti kaze pa vidi vaka sega jas se zaljubiv???i sega sto?????e togas ke se prasuvas samiot sebesi zasto????
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nekomu mu e tesko da prifati deka treba da zivee so edna zena i da ja saka i pocituva, ic neka ne se zeni, a ima i takvi sto se utnale vo racunica ( toa se tie sto vlegle vo brak so kalkulator v race, aha eve sega sto ke dobijam) i dobile sipinki!!!
Kako i da e, sekoj ima pravo da si go zivee zivotot po svoja zamisla i bi im poracala na site zenski , posto sum i jas zena: " Ne se potcenuvajte sebe nikogas, vie vredite i ne dozvolete nikoj da ve ubedi vo sprotivnoto! Poradi vas postoi covestvoto, ako ne ste vie, koj ke ragja deca? Uzivajte vo faktot sto ste zeni i znajte deka toa vi e blagoslov!"
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nema greshka, dok ima takvi mislenja ke ima i razvodi...nego aj da ne veslam ne mi e u prilog so zeni da se raspravam na osetlivi temi a ne deka nemozam da dokazam ili deka bilo koja moz da ja napraam "salata"... ...ona sto sakam od ova se da go zapamtite i veruem deka ke se slozite so ova(poshto ke nemate drug izbor-siguren sum)...e slednoto... ..."ljubovta e emocija i e slepa rabota, znachi nit prashue koga nit kako nit zasto...ednostavno vleguesh u ljubav i si u koma takonazvana...e sea nikoj ne e do tolku jak da moze da si gi kontrolira chustvata...a koa ke vi se desi i ako vi se desi(uslovno kazano)...togash ke praime muabet zasto i kako ste ja zapoznale zenata vasha, devojkata vasha ili shvalerkata vasha...zapamtete go ova... ...inache ne praime muabet tuka dal nekoj nekogo izneveril ili dali planira da izneveri ili kako ke mu bide ako nego go izneverat... poshto toa nemoze da se planira...faktite se tie koi sto se vazam u sekoj muabet, a ne melenje ko prazni vodenici...over and over again...zborime seopshto i bez sporeduvanje i vreganje, od toa sto sme go videle i chule u zivotot, i toa sto go rekle nekoi mudri luge...taka i treba da e... ...blagodaram na vnimanieto odnapred i otpozadi ako treba... Изменето од ...Well... - 17.Декември.2007 во 20:16 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zborime seopshto i bez sporeduvanje i vreganje, od toa sto sme go videle i chule u zivotot, i toa sto go rekle nekoi mudri luge...taka i treba da e...
_____________________________________________________________ Pa tokmu za toa zboruvame... svalerkata e dobra dodeka sluzi za relaksacija, ama koga ke se zameni ulogata (bidejki son na sekoja svalerka e da stane "prva dama") i po razvodot obicno uvidela deka se zafrknala... ama uvidel i shutrakot... taa finata naednash se pretvorila vo veshterka... izleguva deka se e ubavo dodeka e kradeno...
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma neeeeee darling...losho si ja svatila rabotata...koj e budala da ostai zena za svalerka...ima svalerki puno...poshto u Skopje e 3:1 u korist na svalerkite i toa odavna e taka......taka da dobijaat zenite pak ali puna kujna sadovi, mienje toalet, gotvenje ruchek, chuvanje deca eventualno shoping so neogranichena kartica(za da se smirat i relaksiraat malce od sekojdnevnite obvrski)...a toa bogami se ceni poshto svalerkite ne go praat toa, dobro sea poslednoto sto go nabrojav mozda... ...ustvari koa ke pomisli chovek pravilno i najboje e da se ima "mazena" svalerka(taka troshocite se podeleni i ne se oseka bajagi-isto ko Svajcarska banka ke si siguren-koa sme vishe kaj plakanjata)...hihiihihihihihihii |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
razlikata e vo temata za muabet
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ti si takov slabak ne znaci deka i drugite se takvi. Izvini sto ti go krsam filmot. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ti si takov slabak ne znaci deka i drugite se takvi. Izvini sto ti go krsam filmot.
izvini sega ti,shto jas ti go krsham filmot,no....ne veruvam deka postoi chovek(vo vistinska smisla na zborot)koj moze da gi kontrolira chuvstvata... |
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |