|
Графити |
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ako ne se otvori padobranot imate 5 minuti da naucite da letate |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JELENA ... NA OVOM SVETU NE POSTOJI TOLIKO SPREJEVA I ZIDOVA NA KOJIMA BIH NAPISAO KOLIKO TE VOLIM ... mnogu romanticno |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da e romanticno
no zamisli kako kje izgleda eden grad ako na sekoj zid pisuva JELENA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA ZA KOCNICU,A ONA NE RADI JA ZA RUCNU,KAD NI ONA NE RADI,JA U KAFANU A ONA RADI. ZENA JE KAO JEDNA INDUSTRIJSKA MASINA PRIMA SIROVINU A IZBACUJE SIROTINJU Изменето од mamma - 17.Декември.2007 во 23:55 |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ste go gledale li filmot LOVCI NA ...JELENE??? |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne jebem zakon ali on jebe mene Toliko puta smo se preselili da ni Lesi vise ne zna gdje da se vrati. Smrt Klintonu, Monika narodu
|
|
jasmina*
Група Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VISTINSKIOT COVEK SEKOGAS SI JA POZNAVA SOPSTVENATA TRAEKTORIJA
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
braosss |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da pisuva jelena sekoj neka si ja napise svojata sakana
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUBJEKAT TRAZI OBJEKAT RADI GLAGOLA
Sreca je jedini udarac koji me je promasio svi ostali bili su precizni. MRZIM ALHOHOL, PIJEM GA DA BI GA ISTREBIO!!! ZASTO DINO RADJA,KAD JE GORAN KARAN??????? ova dodushe ne e grafit,ali...jbg...dobro e Изменето од mamma - 18.Декември.2007 во 14:08 |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Религијата не е опиум за нарадот. Опиумот е.
Не бев јас. Бори се со апатијата. Или немој сеа... Војна за мир, е како секс за невиност. Мирна совест, значи слаба меморија. (над нацртана точка во вц) Камерата е служи исклучиво во научни цели. Смртта е наследна! Парите со среќа не се купуваат! Мој посао је државна тајна. Чак и ја не знам шта радим... Сада сам самозапослен, а још увек имам идиота за шефа... 1 калаш е појак од 4 кеца. |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majci treba 18 godina da od sina napravi covjeka,a zeni samo 10 minuta da od covjeka napravi konja KAD UMREM OTIĆI ĆU U RAJ, JER SAM ŽIVIO U PAKLU |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оглас
барам жена (преку жива) одговори над 100- земете ја мојата |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Несакам митинзи
најдобрите места се секогаш за полицијата! Изменето од connected - 28.Декември.2007 во 12:53 |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |