|
Графити |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA ZA KOCNICU,A ONA NE RADI JA ZA RUCNU,KAD NI ONA NE RADI,JA U KAFANU A ONA RADI. ZENA JE KAO JEDNA INDUSTRIJSKA MASINA PRIMA SIROVINU A IZBACUJE SIROTINJU Изменето од mamma - 17.Декември.2007 во 23:55 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da e romanticno
no zamisli kako kje izgleda eden grad ako na sekoj zid pisuva JELENA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JELENA ... NA OVOM SVETU NE POSTOJI TOLIKO SPREJEVA I ZIDOVA NA KOJIMA BIH NAPISAO KOLIKO TE VOLIM ... mnogu romanticno |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ako ne se otvori padobranot imate 5 minuti da naucite da letate |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VINCE PIVCE RAKIICE
|
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UKOLIKO TI SE NE OTVORI PADOBRAN-PONOVI SKOK
JELENA ... NA OVOM SVETU NE POSTOJI TOLIKO SPREJEVA I ZIDOVA NA KOJIMA BIH NAPISAO KOLIKO TE VOLIM ...
ja ništa ne volim da ostavim nedovr......
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala ti ,adjija....ne se moi...ama se navistina dobri..... Izvinete shto nema da gi preveduvam zatoa shto vakvi kakvi shto se mi se dopadjaat poveke NE BACAJ MI PIKAVCE U WC SOLJU, NI JE TEBI NE PISAM U PEPELJARU!!!! U VASIM JE RUKAMA BUDUCNOST COVECANSTVA PISE U MUSKOM WC-U
Изменето од mamma - 17.Декември.2007 во 15:16 |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,, ЈА ОСТАВИВ ПОРАДИ ТУРБОФОЛКОТ ,,
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Arkanol - Sredstvo za unistuvanje OVK gadinki "
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne primetiv deka zena mi se davi.Vristese voobicaeno.
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј мама најбољи ти се графитиве... шљакај уште молим те...
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKOJ, DA MI POZAJMI 100 EURA??? KE MU BIDAM
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |