|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 176177178179180 441> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уморно !! ти нине како си ми денеска ??
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер сум
Лелел сакав да ти кажам нешо ама забораев леле ама сум забораена нема врска сеа.Што правиш?
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве сеа низ дома... па цел ден учев.... па кажи шо си заборавила ?? ме стаи во мисла...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене лелелелеееееееееееееее сакамв ама забораевми се враќа мислењетоќе ти кажам убаво е
|
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj ste luge
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој на своја страна
СВАДБА НЕМА ДА ИМА!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeee bas mi e zal??????
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе...не сум баш во можност да бидам на форум (за жал)...некои од вас ја знаат причината...инаку до сега свадба ке биднеше
како што ми тргнало засега очекувам ситуацијата да се смени (на подобро,секако) па повторно да се дружам со вас и конечно да ја направиме свадбава...дотогаш...не ја запоставувајте...искористете време да си најдете пар и да се договорите за разни ствари,па да бидне и ПРВАТА права форумска свадба!!!
поздрав...
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЌЕ ИМА ,И ТОА ВИСТИНСКА МАКЕДОНСКА СВАДБА!!!СВАТОВИ...ФОРУМЏИИ!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ја не се откажувам од свадбава ....
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni jas ne se otkazhuvam
kaj ste be lugje
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZBUNET kje se zeni....
SO BLUE,.... da nema zaBUNI Изменето од Biserna_Devojka - 17.Декември.2007 во 21:31 |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nina kje se mazhit
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a nine so koj kje se mazish ?? koj e toj srekjnik....
|
|
Внеси реплика | страница <1 176177178179180 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |