|
Како да се смирам со...!? |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BIBCE..НЕ ГО ЗЕЗАЈ ЧОВЕКОТ,ТАКА ЌЕ ГО ОТКАЧИ..!!!ЗЕМИ СИ ТИ НЕШТО ШТО МОЖЕ ДА ТЕ ОТПУШТИ(РАКИЈА ДОМАШНА,ЦРНО ВИНО,А МОЖЕШ И НЕКОЈ ЛЕКОВИ,АМА ПАЗИ ..ТИЕ СЕ ЗАЕБАНИ,БАЈАЧКИ...)...И ПОСЛЕ ИДИ И БРАТ...ПА ШТО БИДЕ НЕКА БИДЕ...!ВАКА НЕМА ЖИВОТ..ЗНАМ ЈАС...!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zlato...............ostaj go ti ovoj zagorce ...............ima on iskustvo??????mislam so zenite............. a ti poslusaj me vaka sega........... ke i kazes mace dali sum ti kazal deka mi se svigas........ama onaka ne kako drugarka??????i ke cekas da vidis sto ke ti odgovori ako ti rece abe aj ne me zezaj?????onda ke ja gusnes i ke i kazes................ ama ne se zezam navistina mi se dopagas ............i ke ja baknes onaka strasno ............mmmmmmmmmmmm..............e sega kako ke reagira ke vidis samiot????ama jas mislam deka ke ti upali ova.....i nemoj da se kocis??????pa sega luge sme bre?????gusni ja....... stisni ja za raka...... aj probaj pa ke vidis???????
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bibce......А ДА НЕ КОМПЛИЦИРАМЕ!!!ДА ОДАМ ЈАС ДА ЗАВРШАМ РАБОТА....!!!
|
||
|
||
Xicor
Нов член Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Xicor backo samo zatvori oci i pomisli "Mecka strav, mene ne strav!" , zemi vozduh za da ne ti se slosi ne daj Boze i furaaaaj...
|
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да знаеш дека и да те одбие ,... ќе и биде мило дека некој е заљубен во неа... ама сега нешто мораш да ставиш на коцка... не може се да добиеш... па ризикувај малце де...
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој ризикува, тој добива.
|
||
Xicor
Нов член Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decko bakni go devojceto i ke vidis kako ke reagira... od iskustvo ti kazuvam...
i kazi i deka odmna ti se dopaga i deka sakas da bidete zaedno... ednostavno bidi iskren... |
||
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe bibce ne sum se obidel uste i ne se pravam vazen.Rasmisluvam za ova sto ako me odbie,ja zagubam kako drugarka..znam deka nema da bide krajot na svetot ama nikogash vaka ne sum se zaljubil[/QUOTE]
Gledam deka site kometari se za da se obides, nejkam da te obeshrabram no sakam da ti kazam so mi se desi mene posto sum bila vo vakva situacija
Mi se bendisvase eden drugar, bevme non stop zaedno bese mn dobar so mene. I na pocetok koa se zapoznavme jas uste togas go bendisvav ali on ne znaese i pocnavnme da se druzime i stanavme epten bliski dugari. Redovno se slusavme ova ona koa ke me videse stalno me guskase gusnati setavme ova ona. Jas bev na sedmo nebo koga bev so nego no znaev deka e samo drugarski . I zatoa po 1 godina se resiv konecno da mu se pustam. no nemav hrabrost toa da go napravam licno(znam zgresiv) i go napraviv preku eden drugar. Toj mu kaza deka jas go bendisvam. I ovaj ne me korposa tuku mu rekol ok kazi i deka ke se muvame ama ako saka tajno. No nisto ne bidna. I od toj den da ti kazam se se smeni. Go smeni nacinot na odnesuvanje i se dr. ne znam dali si ja krena cenata ili mozebi dr bese vo prasanje no sepak poveke ne bevme onie dobri drugari. Na msn veke ne mi pisuvase odvaj po nekoj zbor, koa ke se videvme samo onaka ladno me pozdravuvase. i iako bevme mn dobri drugari nikoj nemase hrabrost da ja zapocna ovaa tema licno da zborime za nas. i edno vreme voopsto ne me ni pozdravuvase. namerno se muvase so dr pred mene. a jas samo placev oti najiskrajno mn go sakav i uste go sakam i ne mi bese zal za toa sto ne se smuvavme tuku za toa sto go izgubiv kako drugar zasto navistinaa bese super. I edinstveno sto sakav e da go vratam nazad vremeto i se kaev. I sega sme onaka samo na edno zdravo, I uste mi e zal koa ke go vidam i koa ke mi tekni kolku sme se druzele a sega...
No toa e. So ova ne sakam da te obezhrabram nitu da te premislam. Sakav samo da ti go kazam moeto iskustvo. Sepak ti si znaes najdobro kakov vi e odnosot i dali imas sansi kaj nea. Ako i se pustis barem ke zanas na so si. A ako ne vecno ke se prasuvas sto ako... No da ti kazam samo edno deka ako te odbie veke nema da bide isto zatoa sto taa ke te gleda so poinakvi oci. Pa sea tvoe e da odlucis
I uste neso da ti kazam: napravi go toa licno nemoj da zgresis kako mene :)
sepak ti posakuvam mn sreka Изменето од Agapi - 20.Декември.2007 во 02:19 |
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
?
Изменето од Anthony - 19.Февруари.2008 во 16:45 |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Xicor poslusaj go Anthony......od ovoj sovet nemozes podobar da najdes!!!
Anthony wooww koja analiza covece........
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,ЛЕЛЕ ПАЦИЕНТИ ЕДНИ"-ШТО БИ РЕКОЛ ЗА МЕНЕ ЕДНА АНТИПАТИЧНА ЛИЧНОСТ...!ПА ДОБРО БЕ...ОД КАДЕ ДА ПОЧНАМ!!!КОЈ ОВДЕ ЗБОРУВА ВИСТИНА...??НЕКОЈ ИЗМИСЛУВА ПРИКАЗНА,ДРУГИТЕ СОВЕТ ДАВААТ,А ШТО Е НАЈТРАГИЧНО....ВО ПОТЕШКА СИТУАЦИЈА СЕ....!!!НЕЛИ РЕКОВМЕ ДЕКА ДРУГАРКА НЕ Е ЗА ПЛЕСКАЊЕ(ДА НЕ ОДАМ ОДОКОЛУ)...А СЕГА ДРУГАРКАТА ОСТАНАЛА БЕЗ ,,ФРАЕР"...И АЈ,ОДИ УТЕШИ ЈА,ШТО БИ РЕКОЛ ПОВТОРНО ЕДЕН МОЈ ПОЧИТУВАН...,,БАПНИ И ГО"...АМА ВИДИ,ЌЕ ЈА БАКНЕШ ПРВО...ПА АКО Е СУВА ,НЕ ОД ПРВА О.К....АКО Е ,,IDEMO DALJE"....!!!!А ТОА,ДАЛИ ЌЕ БИДЕ ОД НАПРЕД,ИЛИ ОД ПОЗАДИ....ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ НЕ Е НИ ВАЖНО..ВАЖНО Е ДА СЕ ПОЧУВСТВУВА...ПОТРЕБНА,ДЕКА Е ВО СИСТЕМОТ,ДЕКА Е ИНТЕРЕСНА...А ЗА ТЕБЕ...СИ СЕ НАЧОЛ КОГА И БИЛО ДЕМЕК НАЈТЕШКО...!!!АКО И ОВА НЕ ПОМОГНЕ...ТОГАШ ЌЕ МОРАШ ДА ПОБАРАШ ПОМОШ....(ПОДОЛУ, БЕШЕ ПОНУДЕНА..)
|
||
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze li nekoj da mi kaze kako covek na svoi 37 godini da izleze od sostojbata na melanholija i pomiruvanjeto so faktot deka ke ostanam sam do kraj?
Niti imam zelba da zapoznaam nekoja sto ke mu dade smisol na mojot zivot,niti pak postojat realni pricini da prodolzam so bitkata...
HEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPP>>>>>>
Изменето од Joshua_Tree - 21.Декември.2007 во 13:37 |
||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |