|
Секс Зезање..се што не можат другите теми |
Внеси реплика | страница <1 183184185186187 214> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jok more...bezi tamu...nesreko ni edna...hahahahaa...eve ti drugarska gushka samo... ...@ lady blue...ne go butam samo u "shuma"...kaj sto ima ververichki(toa ti e nesredena rabota, znaesh ona koa ke se sobleche i dole-opaaaaaaaaa ververica)...hihihihiiiiii Изменето од ...Well... - 16.Декември.2007 во 01:43 |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moре остај ти, како машко шо знае да задоволи машко, женско никогаш нема да успее. Истото важи и за женските А долниот не ти разликува машка од женска дупка, вагина или анус или уста. Него му е убаво Слушај ме, нема лошо да си поминиш |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...fala hermafroditche na pokanata, ali ja da ti kazam deka oralen seks nejkum pa kamo li analen...Vaga chista sum, sto da praish za mene samo zena, kamin ili krevet i dunda samo pa ke se pokazam garant...toa e dosta sum konzervativen u seksot ...ushte ednashka blagodaram na pokanata i fino kazuem deka mi znachi ovoj kompliment poshto e daden od strana na mashko(valjda)...ali ja ne sum se rodil takov...toa e toa...:)...eve ti ushte edna drugarsja gushka, da ne kazesh deka sum gjubre nekoe... |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала за другарската гушка еве ти и една од мене ама ТЕ МОЛАМ не ме нарекувај хермафродит! Јас имам ЕДЕН пол, а тоа е машки. Јас сум (би-кјуриус) машко и ништо друго. Поздрав |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se izvinuvam... |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bre........ bre.......... bre................. sto ponudi padnale vikendov????
a jas nisto ne sum procitala????c c c c c c c c c bas fino??????
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej mila .....pa kaj si ti??!?!?!?!?!? Ovde samo se nudi.....ama na kraj nikoj nisto ne dava |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeee tuka si vo pravo?????? a jas pa eve denes na rabota i vikam aj da se uklucam malku ??????? inace dva dena bev slobodna i nema net???odmor i za ocite i za glavat???koga ke pieme kafe |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leleee...ve ispustiv od ruki
|
||
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I da znaes.....pa kaj si ti dosega?????
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...na carina...go ispraka bostanot za izvoz...hihihhiiiiiii ...nudenjeto ne e nudizam, sostaven del e od igrata, ona znaesh daj sto dash...take it or leave it... |
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Liave it" - that's for sure
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ko barbika si...ke terash sea inat malce a...ok...ke ti pomine... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми го нема вечерва секс кланот....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 183184185186187 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |