|
НАТО или ИМЕТО? |
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Автор | |||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Potpolno se slozuvam blashka. Se ni zedoa veke, nema sto poveke da izgubime. Ushte toa da ni go zemat, EBATI ZIVOTOT TAKOV - NIKAKOV. |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[/QUOTE]Potpolno se slozuvam blashka. Se ni zedoa veke, nema sto poveke da izgubime. Ushte toa da ni go zemat, EBATI ZIVOTOT TAKOV - NIKAKOV. [/QUOTE] borec...ne smeat da ni go zemat...nema da im dademe... neli...ke se borime...pa nie sme borci cel zivot... Изменето од blashka - 17.Декември.2007 во 12:18 |
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
borec...ne smeat da ni go zemat...nema da im dademe... neli...ke se borime...pa nie sme borci cel zivot... [/QUOTE] BLASHKA, BEZ IDENTITET I NIE KAKO DA NE POSTOIME!!! JAS MOJOV ZIVOT VOOPSHTO NE GO ZALAM!!!! Bez oko da mi trepne............ |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ova e posledniot udar od Grcite,ako go izdrzime gotovi se.
|
|||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zarem treba da se razmisluva ?kakva drzava bi bile ako dozvolime da ni go smenat imeto?Zalosno e sto denovive slusnav kako odredeni licnosti se spremni za vlez vo Nato da se soglasat na promena na imneto ej!!!!!!! kaj vi e pametot bre!
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako Ljupco Gjeorgievski go smetas za licnost,togas toa e tocno.
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MORA DA IZDRZIME - I MOZEME NIE! Gruevski e isto taka zilav i go SAKA svojot narod. NEMA DA POPUSHTI!! |
|||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne bugarot tuku ,,prijateli,, vo kafe muabet me ubededuvaa kakvi se pridobivki ke imame samo ako go smenime imeto
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Situacijava e ista kako 1913 koga cela Evropa so se Rusija ne delele,togas kralevite bile ispovrzani megu sebe,a sega Grcite ja koristat pozicijata EU i NATO.
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jasno mi e deka na mnogu luge im e preku glava od sostojbata vo drzavava,megutoa odi na podobro. Ekonomski bi trebalo poveke kon Turcija i Rusija da se stremime i veruvaj mi togas EU nema da e tolku bitna. A evropskite standardi(kako korupcija ,kriminal ,sudstvo) treba da gi zadovolime. Samo NATO ni e mnogu biten poradi stabilnosta,a tamu Amerika go ima glavniot zbor,znaci nema mesto za panika,taka da im kazes na drugarite. |
|||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не брат Русија не ни ја признава државата.ОНИ ни ја уништија државата, им дадоа подршка на комшиите од север, им го напунија мозокот на бугарите, на грците им го испраа мозокот дека сме славјани.. Со Русија никогаш во сојуз. А и со Турција некако не ми е сигурно муслиманска земја е. Руската црква силно ја подржува српската црква а српската црква го негира нашето постоење и нашата црква. Изменето од test_glusec - 17.Декември.2007 во 14:11 |
|||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A tie "prijateli" ne bea sigurno od Makedonsko poteklo - ili dali??? |
|||
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
TOCNO TAKA...NAS KORENOT NI E OVDE...LEBOT NAS NASUSEN OVDE SME GO PROBALE...PORANO BEV DOSTA AKTIVNA VO POLITIKAVA...SEGA MALKU APSTINIRAM...NO I JAS NE GO ZALAM ZIVOTOT VOOPSTO,A SO MENE SE I MOITE DVA SINA... I SEGA NEKAKVI UCENI...NIKAKO NE MOZAM DA PRIFATAM... [/QUOTE] Blashka, sekoj Makedonec sto zivee vo stranstvo, e sreken sto uspeal da se snajde i postigne toa sto postignal , megutoa NIKOJ NE SE OSEKA KAKO DOMA NIKADE i SEKOJ JA OSEKA TAA PRAZNINA sto so NISHTO NE MOZE DA SE ISPOLNI!!!! ZAMISLI DA E TAKVA SITUACIJATA ZASEKOGASH????? KAKO BEZDOMNICI, ULICHARI - nie Makedoncite koi DOMOT NI E SVETINJA????? NEPOMIRLIVO! Изменето од borec - 17.Декември.2007 во 14:36 |
|||
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |