|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 104105106107108 217> |
Автор | |
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve:
NESO |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e
sg znaeme ci blgarceta sa vickasti i tova Han Asparuh bil bozestvo na humora pa sicki negovete pokolenija imat teze humoristicki geni |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
още се помни циркуса дето Аспарух го направил през 681. На ромеите много им се харесало и много пъти пак одили да го гледат циркуса на българите и всеки път много от тях се капичвали от смех.
Неколко пати циркуса е ходил и до Константинопул. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vicevite idat od nekade ... ama vazno e kako gi prenesuvame ... eve eden ... sto ima razlika izmedju komarec i plavusa ??? - ako komarecot go plesnete po glava ... ke prestane da cica !!! Inaku najvazno e kako se pamtat vicevite ... tie se smestuvaat vo posebni fioki... - fioka za sex - fioka za policeman-i - fioka za ludi i naludnicavi i budali - fioka za profesori a ne site zaedno ... #(*$(@#* ako se site zaedno ... toa e isto kako koga vo edna fioka se cuvate ... pa vi trebaat corapi ... ke izvadete prezervativ... vi treba cik-cak ... ke izvadite perika ... vi treba korpi ... ke izvadite corapi ... fiokite se kako folderite ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
требаше Игор Џамбазов да напише книга за тоа кој ги пишува вицевите, но изгледа ништо
презафатен е со пирамидата |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cynthia Ann Stephanie Cindy Lauper
многу ја сакав како мала, незнам многу за неа ама ја знаев оваа песна, и сега кога ја слушам мејкс ме веј бек а и плус имам комшика што личи на неа, па почнав да ја викам Синди, па после мене сите по ред (ама она незнае) и то http://youtube.com/watch?v=XH3vvXi8k8M Изменето од connected - 17.Декември.2007 во 00:27 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....LELEEEEE...NE...NE
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто? |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FANTASTICNO |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAKON
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:49 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The Honda HR-V(4x4) is a mini suv produced by the Japanese automaker HONDA Hybrid Recreation Vehicle in Europe and High Rider Vehicle in Japan.A super practical vehicle....
and... ja sakam...kako individua Изменето од mamma - 18.Декември.2007 во 00:21 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ROLSUI (ROLLSCHUE) Mnogu si gi sakav moite rolsui ( nekoi gi vikaa ronsuli, nekoi rolsuli....} ponekogas po cel den se vozev so niv. Tie bea prvoto nesto sto sama sum go kupila so svoi zastedeni pari, 150.00 din togasni, od skopskiot saem. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alien
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:50 |
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti veruvam anakin
|
|
Внеси реплика | страница <1 104105106107108 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |