![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 45> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
денешни желби ( со мал дел и за утре )
![]() 1. да ги знам задачите на писмена 2. да ги знам задачите на писмена 3. да ги знам задачите за писмена друго не ми треба... барем не сега ![]() ![]() |
|
![]() |
|
olja.b ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
ooohh sto bi sakala????????
1.da go kupam dukanot sto go sakam (nemora bas denes neka bide i nedelava ....ok?) 2. 3. za drugite dve neznam mu gi ostapuvam na nekoj koj gi saka ,barem denes sum zadovolna so toa sto go imam.........i nemam Изменето од olja.b - 14.Декември.2007 во 00:20 |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..leleeee..ola.b znaev deka si srce..ali pa do volku..ne ocekuvav..jas ke zemam edna tvoja zelba za mene...znaci zlatna ripko..te molam napravi mi go petokov (preku den) podnosliv..pomalku rabota,pomalku pacienti..i tolku..2-ta zelba ja ostavam nekoj drug da ja iskoristi...A moite tri ke gi kazam utre nautro ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...aj za mene tretava...moze???...aj moze...
![]() ...eeeeeeeeh...sakam da si go vidam Skopje u skoro vreme... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ..ZELBI za petok 14.12.2007 1.Kako sto pocnal..taka i da zavrsi denov...bez teski pacienti 2.Vecerva sakam da si vidam nekoi mene dragi luge 3.Well da si go vidi Skopje...u skoro vreme |
|
![]() |
|
РИбиште едно !! ако те фатам ќе те удавам !! кај беше да ми ги кажеш задачите ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. да се одморам 2. да си купам едно чоколотце за да смирам нерви ![]() ![]() 3. да одам во ск за нова год ![]() |
|
![]() |
|
..ej Biserna_Devojka...mislam znam zosto ne ti gi kazala zadacite...ova "giricava zlatna" e epten suetna...nemoj nikogas da i povtoruvas edna zelba,tri pati..misli deka ja ismejavame na toj nacin..i se vrti protiv nas..(ova ti go kazuvam zatoa sto istoto mi go ima napraveno i mene) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...RIPKO PREKRASNA...FALA TI ZA SNEGOT..ZNAEV DEKA NEMA DA ME RAZOCARASH...jes da zelbava bese od pred nekoj den..ali ipak puuno ti blagodaram..nema da te pravam girica za nagrada
..a zelbite za denes..poposle ke si gi kazam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...EEEJJJJ curo...fala... ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
1. Da go fatam livcevo!
2. Da go fatam livcevo! 3. Da go fatam livcevo!... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
лелеее заборавив ја денеска желбички...
1. да се стопи снегот ![]() 2. ако не се стопи нека не подмрзне ![]() 3. да дојде летооооо ![]() |
|
![]() |
|
...zelbite za denes..nedela
1.denes da se vidam so deckoto sto go upoznav vcera 2.da ne mi se gasi monitorot na pc-to 3 (ripko...TI SI LUDA) DODEKA GO PISUVAV OVA...VEKE MI SE JAVI MOMAKOT i vecerva okolu 23.00 ke se vidime :) fala ti za ova..NEMAM TRETA ZELBA...OD SREKA MU JA PODARUVAM NA NEKOJ DRUG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
horny ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 37 |
1. SAKAM DOBAR SEX VECER 2. SAKAM DA MOZE DECKOTO PO VTOR PAT 3. HHHHMMMMM.....SAKAM I TRET PAT |
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
1. Првата и најважната желба: Сето ова со нашиот Тоше да е сон!
![]() 2. Да имам 3 куќи: една на Хаваи, втората во Англија а третата оваа што ја имам 3. Да посакам уште 3 желби ![]() Изменето од elen4e-eli - 16.Декември.2007 во 17:57 |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |